ehsan_200225 0 ارسال شده در آبان 94 سلام به همگی من کامپوننت خبرنامه پیامکی برای جوملا 3 رو گرفتم و نصب کردم ولی وقتی ان رو اجرا میکنم یه صحفه سفید باز میشه و اجزا نمیشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما احتمالا سورس گاردین روی هاست تون نصب نیست یا نسخه php تون بر روی 5.3 نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_200225 0 ارسال شده در آبان 94 سلام ممنون از پاسختون نسخه پی اچ پی من 5.4. هست و سرس گاردین هم روی سرور نصب هست ولی باز بالا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 94 نسخه php حتما باید روی5.3 باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_200225 0 ارسال شده در آبان 94 دوست عزیز نسخه 5.3 دیگه قدیمی شد و باگ داره یعنی سازننده این کامپوننت نمیخواد اینو ارتقا بده ؟ من یه پلن اس ام اس خریدم واسه همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر