sari 1 ارسال شده در آبان 94 سلام خسته نباشید من تولوکال هاست هستم و از قالب Ago استفاده میکنم.میخواستم ببینم چطور میشه متن کپی رایت فوتر رو حذف کرد؟همینطور لینک آدرس سایت که زیر بعضی ماژول ها میاد رو پاک کرد.ممن.ن میشم راهنماییم کنید خیلی لازمش دارم مرسی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در آبان 94 باید ماژول فوتر رو پیدا کنید و اصلاح کنید در ضمن توی language هم هست یه فایلی به نام footer از اونجا پیدا کن اصلاح بشه و جای دیگه هم هست در داخل پوشه template قسمت html فایل رو باید پیدا کنید که مربوط به footer باشه بتوانید لینک کپی رایت رو پیدا کنید و اصلاح کنید 1 واکنش ها : sari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در آبان 94 مرسی از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در آبان 94 یه سوال دیگه داشتم.چطور میتونم تنظیمات اولیه سایت مثل آدرس ایمیل مدیر رو تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در آبان 94 یه سوال دیگه داشتم.چطور میتونم تنظیمات اولیه سایت مثل آدرس ایمیل مدیر رو تغییر بدم؟ توی مدیریت کاربر اونجا تغییر ایمیل میدهید. دکمه پسندیدم رو فراموش نکن دوست عزیز 1 واکنش ها : sari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در آبان 94 مرسی از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در آبان 94 موفق باشید دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در آبان 94 سلام خسته نباشید من تولوکال هاست هستم و از قالب Ago استفاده میکنم.میخواستم ببینم چطور میشه متن کپی رایت فوتر رو حذف کرد؟همینطور لینک آدرس سایت که زیر بعضی ماژول ها میاد رو پاک کرد.ممن.ن میشم راهنماییم کنید خیلی لازمش دارم مرسی. اصولیش باید در ماژول و فوتر باشه ... ولی در اصلاح قالب هم میشه تغییر داد مونده به قالب شما و .... 1 واکنش ها : sari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در دی 94 با عرض سل% نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در دی 94 با عرض سلام و خسته نباشید. میخواستم ببینم آیا میشه به فونت های پیش فرض جوملا,فونت جدید اضافه کرد تا بتونم از فونت هایی که تو word استفاده میکنم تو جوملا هم استفاده کنم؟اگر امکانش هست ممنون میشم راهنماییم کنید.متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 اگر از قالب فریم ورک دار استفاده کنید 90 درصد موارد آپشن فونت رو داره وگر نه از فایل css اقدام کنید. 1 واکنش ها : sari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر