sari 1 ارسال شده در آبان 94 سلام خسته نباشید. من یه ماژولی رو نصب کردم و بعد از مدتی پاکش کردم.حالا که دوباره نصبش میکنم پیغام میده که ماژول با موفقیت نصب شد ولی هرچی میگردم بین لیست ماژول ها پیداش نمیکنم.فایلش هم تو فولدرمربوط به ماژولهای هسته جوملا هست ولی اسمش رو تو لیست پیدا نمیکنم که تنضیماتشو انجام بدم. لظفا راهنماییم کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در آبان 94 سلام خسته نباشید. من یه ماژولی رو نصب کردم و بعد از مدتی پاکش کردم.حالا که دوباره نصبش میکنم پیغام میده که ماژول با موفقیت نصب شد ولی هرچی میگردم بین لیست ماژول ها پیداش نمیکنم.فایلش هم تو فولدرمربوط به ماژولهای هسته جوملا هست ولی اسمش رو تو لیست پیدا نمیکنم که تنضیماتشو انجام بدم. لظفا راهنماییم کنید مرسی برید از هاست از پوشه پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در آبان 94 برید از هاست از پوشه پاک کنید من فعلا رو هاست نیستم و دارم روی localhost طراحی میکنم.رو لوکال هاست چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر