sari 1 ارسال شده در مهر 94 سلام خسته نباشید در نصب بعضی افزونه ها (مثل افزونه نطرسنجی acepolls_joomina_ir یا افزونه نمایش آمار بازدیدکنندگان joominastatisticsystem)این خطا پیش میاد JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file یا JInstaller: :Install: ناتوان در یافتن فایل XML دلیلش چیه و چطور میتونم رفعش کنم؟از جوملا3 هم استفاده میکنم.ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 94 با سلام مطلب زیر رو مطالعه کنید . البته توضیحات در مورد جوملا 1.5 داده شده منتهی برای جوملا 3 هم قواعدش همون خواهد بود و چندان فرقی ندارد http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در مهر 94 سلام خسته نباشید در نصب بعضی افزونه ها (مثل افزونه نطرسنجی acepolls_joomina_ir یا افزونه نمایش آمار بازدیدکنندگان joominastatisticsystem)این خطا پیش میاد JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file یا JInstaller: :Install: ناتوان در یافتن فایل XML دلیلش چیه و چطور میتونم رفعش کنم؟از جوملا3 هم استفاده میکنم.ممنون میشم راهنماییم کنید باسلام 1. یا فایل زیپ رمز دارد 2. یا ورژن جوملا متفاوت است 3.فایل را unzip کنید و فایل زیپ داخل پوشه ی جدید را نصب کنید 4. 90 درصد مشکل ایناست. وسلام 1 واکنش ها : sari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در مهر 94 باسلام 1. یا فایل زیپ رمز دارد 2. یا ورژن جوملا متفاوت است 3.فایل را unzip کنید و فایل زیپ داخل پوشه ی جدید را نصب کنید 4. 90 درصد مشکل ایناست. وسلام فایل ها رو چک کردم هیچکدوم رمز نداشتن داخلش هم فابل زیپ شده نبود.یعنی فایل زیپ تودرتو نداشتن.موقع دانلود هم مطمئن بودم که واسه جوملا3 هست.حتی فایل رو اکسترکت کردم و دوباره زیپ کردم ولی نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 94 فایل ها رو چک کردم هیچکدوم رمز نداشتن داخلش هم فابل زیپ شده نبود.یعنی فایل زیپ تودرتو نداشتن.موقع دانلود هم مطمئن بودم که واسه جوملا3 هست.حتی فایل رو اکسترکت کردم و دوباره زیپ کردم ولی نشد! فایل ها رو دونه دونه از پوشه تمپ نصب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در مهر 94 از پوشه تمپ هم نصب میکنم همین خطا رو میده.دلیلش چیه؟راه دیگه ای نداره؟لطفا راهنماییم کنید من تقزیبا هر افزونه ای رو که از سایت جومینا دانلود و نصب میکنم همین ارور رو میده! اخطارJInstaller: :Install: ناتوان در یافتن فایل XML نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در آبان 94 لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم موقع نصب افزونه دچار این مشکل نشم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در آبان 94 سلام خسته نباشید در نصب بعضی افزونه ها (مثل افزونه نطرسنجی acepolls_joomina_ir یا افزونه نمایش آمار بازدیدکنندگان joominastatisticsystem)این خطا پیش میاد JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file یا JInstaller: :Install: ناتوان در یافتن فایل XML دلیلش چیه و چطور میتونم رفعش کنم؟از جوملا3 هم استفاده میکنم.ممنون میشم راهنماییم کنید افزونه های نصب شده با ورژن جوملای شما باید هماهنگ باشد و دلیل بعدی فایل فشرده میباشد که نباید پوشه های تو درتو باشند ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در آبان 94 بله من موقع دانلود افزونه چک کردم نوشته بود افزونه برای جوملا 3 هست فایل ها تودر تو نیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در آبان 94 نصب شد مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر