yanykhatar 1 ارسال شده در مهر 94 سلاممن افزونه سیستم رزرواسیون جومینا رو از ادرس زیر دریافت کردم ولی در نصب کامپوننت، صفحه سفید خالی میادسرور سایت رو چک کردم source guardian هم نصب هستالان چکار باید بکنم؟ روی دوتا سایت با دو قالب متفاوت امتحان کردم افزونه رو از لینک زیر دریافت کردمhttp://www.smh-miri.ir/all-extensions/file/seo-links-and-images-in-joomla?id=1 تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما نمایش خطا را فعال کنید تا ببینیم مشکل از چیست با مدیر هاست تون بگید تا فعال کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanykhatar 1 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما نمایش خطا را فعال کنید تا ببینیم مشکل از چیست با مدیر هاست تون بگید تا فعال کنند ارور جوملا رو در فایل configuration.php فعال کردم، بازم صفحه سفید میاد/ الان جای دیگر باید فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما بنده عرض کردم : با مدیر هاست تون بگید تا فعال کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر