hesam_dj10 0 ارسال شده در مهر 94 سلام من میخام یه سایت تبلیغاتی درس کنم ایا با جوملا میشه یه همچین کاری کرد اگه میشود میشه افزونه ای که کار را میکند را بفرمایید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما adsManager تا جایی که یادم میاد افزونه خوبی بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_dj10 0 ارسال شده در مهر 94 ممنونم فقط اگه میشه بفرمایید که میتونم روش حساب کنم؟؟؟ چون میخام یه سایت تبلیغاتی خوب بشه هاا!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در مهر 94 از کامپوننت djclassfield هم استفاده کنی خیلی خوبه.نمونه اش: sonoof.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در مهر 94 سلام من میخام یه سایت تبلیغاتی درس کنم ایا با جوملا میشه یه همچین کاری کرد اگه میشود میشه افزونه ای که کار را میکند را بفرمایید ممنون سلام ..... بله صد درصد .... خیلی آسان و راحت هم میشه ... فقط کمی باید بچرخی تو افزونه ها و پلاگینها که به کارکردشون عادت کنی... با کامپوننت ستاره یا quick اش رو نصب کنی... بسیار زیبا و راحت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در آبان 94 باسلام بله میشه.افزونه ای که توصیه میکنم dj-classifield هست. نمونه اش سایت: sonoof.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر