مهسا نوری 2 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) سلام یک قالب برای سایتم دانلود کردم یک سال پیش قالب رویستا که کرک شده بود الان این قالب خیلی فکر می کنم سنگین هست کسی می تونه نگاش کنه ببینیه مشکلش چی هست شاید هاستش کند باشد اخه روی میهن وب هاست هست روی هاست ایران .خیلی طول می کشه سایت بالا بیاد لطفا راهنمایی کنید ممنون نام سایت yon.ir/F2Gm ویرایش شده مهر 94 توسط مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در مهر 94 سلام یک قالب برای سایتم دانلود کردم یک سال پیش قالب رویستا که کرک شده بود الان این قالب خیلی فکر می کنم سنگین هست کسی می تونه نگاش کنه ببینیه مشکلش چی هست شاید هاستش کند باشد اخه روی میهن وب هاست هست روی هاست ایران .خیلی طول می کشه سایت بالا بیاد لطفا راهنمایی کنید ممنون نام سایت yon.ir/F2Gm این ارور رو میدهد Request TimeoutThis request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما خطا مروبط به هاست هست که بر طرف میشه گاهی و گاهی میاد من کندی سرعتی ندیدم ! سایت با نهایت سرعت برای بنده باز شد 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر