alib313 0 ارسال شده در مهر 94 با عرض سلام من برای تبدیل یک قالب به قالب ریسپانسیو احتیاج به کمک دارم. هریک از دوستان طراح و.. که میتوانند قالب مورد نظر من را تبدیل به قالب ریسپانسیو کنند , هرچند اجر معنوی دارد و غیر قابل جبران اما در حد توانم جبران زحمت میکنم. منتظر پاسخ شما سروران هستم. بسیار متشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 برای تبدیل قالب غیر ریسپانسیو تنها راه مدیا اسکرین است زیرا با بوت استرپ باید کلا از اول کد زد سایت مورد نظر را برای بررسی بیشتر معرفی کنید. 1 واکنش ها : alib313 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alib313 0 ارسال شده در مهر 94 برای تبدیل قالب غیر ریسپانسیو تنها راه مدیا اسکرین است زیرا با بوت استرپ باید کلا از اول کد زد سایت مورد نظر را برای بررسی بیشتر معرفی کنید. سلام آقای قاسمی. به ادرس :http://www.joominamarket.com/component/hikashop/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84/cid-182.html وب سایت آماده آگهی - ایجاد سایت آگهی . که میخواهم قالب مورد نظر را از جومینا مارکت خریداری کنم.با تشکر اگر لطف کنید به هرصورتی که میتوانید کمکم کنید. لطفا" بفرمایید تا هرچه زودتر قالب مورد نظر را بخرم. و من در خدمت شما هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 شما میتونید خریداری کنید میتونم براتون ریسپانسیو کنم ولی طبیعتا زحمت زیادی داشته و رایگان نخواهد بود لطفا چون بحث تجاری میشود در پیام خصوصی مطرح کنید. 1 واکنش ها : alib313 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر