zahra123456 1 ارسال شده در مهر 94 سلاممن میخوام با کامپوننت RSFORM یک فرم ثبت نام دوره آموزشی ایجاد کنم که در آخر فرم امکان پرداخت شهریه به صورت آنلاین برای کاربران داشته باشدلطفا منو راهنمایی کنیدخیلی مهم و عجله ایبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 سلاممن میخوام با کامپوننت RSFORM یک فرم ثبت نام دوره آموزشی ایجاد کنم که در آخر فرم امکان پرداخت شهریه به صورت آنلاین برای کاربران داشته باشد لطفا منو راهنمایی کنید خیلی مهم و عجله ای با تشکر برای این کار یک کامپوننت داریم کامپوننت ثبت نام آنلاین باید باشه فکر کنم خود جومینا هم منتشرش کرده باشه تو نت بگردید پیدا می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 بنده چنین سایتی رو طراحی کردم و بهترین گزینه RSMEBMERSHIP بود که در حقیقت گروه های کاربری همون دوره های آموزشی هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در مهر 94 دقیقا خودتون گفتید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر