zagros 1 ارسال شده در مهر 94 با سلام من به کامپوننت دانلود مقالات (جوملا 2.5) نیاز دارم، قبلا جیدانلود رو نصب کردم و باگ داشت و از طریق اون سرور ه-ک شد، دوستان راهنمایی کنند یه کامپوننت امن پیدا کنم .( فوکا دانلود هم مشکل امنیتی داره) با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما سایت تون حتما خیلی رقیب داره که هکر از اونا شما رو ه-ک کردن ... فوکا و جی دانلودز در هزاران سایت در حال استفاده هستند و اگر باگی خیلی بزرگ داشته باشن حتما به سرعت رفع خواهند شد بنده از osdownloads استفاده می کنم و تا به حال که مشکلی نبوده به هر حال تو جوملا این افزونه ها بهترین هستند و اگر یه چیزی بهتر بخواهید مطمئنن باید براتون بنویسند 1 واکنش ها : zagros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما سایت تون حتما خیلی رقیب داره که ه-ک ر از اونا شما رو ه-ک کردن ... فوکا و جی دانلودز در هزاران سایت در حال استفاده هستند و اگر باگی خیلی بزرگ داشته باشن حتما به سرعت رفع خواهند شد بنده از osdownloads استفاده می کنم و تا به حال که مشکلی نبوده به هر حال تو جوملا این افزونه ها بهترین هستند و اگر یه چیزی بهتر بخواهید مطمئنن باید براتون بنویسند سپاس از راهنمایی شما، لینک دانلود کامپوننت osdownloads برای جوملا 2.5 پیدا نکردم. میشه لطف کنید واسم بذارید ازتون خیلی ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 سپاس از راهنمایی شما، لینک دانلود کامپوننت osdownloads برای جوملا 2.5 پیدا نکردم. میشه لطف کنید واسم بذارید ازتون خیلی ممنونم از سایت خودش دانلودکن/فکر کنم هم رو 2.5 و هم رو سه کارکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 از سایت خودش دانلودکن/فکر کنم هم رو 2.5 و هم رو سه کارکنه https://www.alledia.com/extensions/osdownloads/ 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر