e_mola 0 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) با سلام.من میخوام یک سایت جوملایی رو از روی cpanel بر دارم و به سرور لینوکس خودمون انتقال بدم.فایل ها و دیتابیس رو انتقال دادم ولی فقط صفحه اول سایت بالا میاد لینک ها کار نمیکنند و مسیر فایل هارو نمیتونه پیدا کنه کسی میدونه مشکل از چیه ویرایش شده مهر 94 توسط فرحزادیان انتقال به بخش مربوطه (مشکلات...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 94 باسلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا فایل htaccess را بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 با سلام.من میخوام یک سایت جوملایی رو از روی cpanel بر دارم و به سرور لینوکس خودمون انتقال بدم.فایل ها و دیتابیس رو انتقال دادم ولی فقط صفحه اول سایت بالا میاد لینک ها کار نمیکنند و مسیر فایل هارو نمیتونه پیدا کنه کسی میدونه مشکل از چیه برای انجام این کار جومینا یک اسکریپت منتشر کرده که آموزش ویدئویی هم داره توش از سایت جومینا می تونی دانلود کنی و به راحتی سایتتو انتقال بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e_mola 0 ارسال شده در مهر 94 برای انجام این کار جومینا یک اسکریپت منتشر کرده که آموزش ویدئویی هم داره توش از سایت جومینا می تونی دانلود کنی و به راحتی سایتتو انتقال بدی میشه آدرسشو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e_mola 0 ارسال شده در مهر 94 باسلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا فایل htaccess را بررسی کنید موفق باشید در فایل htaccess چه تغییری باید بدهم.عکس erroبه پیوست ارسال گردیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 94 با سلام فایل htaccess فعلی را یه کپی ازش بگیرید و بعد حذف کنید فایل htaccess.txt رو با توجه به ورژن جوملاتون از بسته اصلی جوملا بردارید و به روت هاست (جایی که پوشه ها و فایلها جوملا آپلود شدند) منتقل کنید و تغییر نام دهید به: htaccess. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر