a6543210 0 ارسال شده در مهر 94 سلام دوستان یه کامپوننت گالری تصاویر لازم دارم. از قوکا هم استفاده کردم ولی یه ایراداتی داره مثلا نمی شه پیش نمایش کوچیک روی پوشه ها نشون بده ! ممنون می شم دوستان یه کامپوننت خوب معرفی کنند.اگه رایگان نشد مجبورم پولی بگیرم. بازم تشکر... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در مهر 94 سلام فوکا گالری پیش نمایش داره فکر میکنم اگه در قسمت تنظیمات آن دقت کنید حتما پیدا میکنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a6543210 0 ارسال شده در مهر 94 سلام فوکا گالری پیش نمایش داره فکر میکنم اگه در قسمت تنظیمات آن دقت کنید حتما پیدا میکنید موفق باشید اگه بلدین بگین ممنون میشم. راستش جوملا 3.2 دارم و نمی دونم فوکا جواب می ده یا نه! نسخه 4.2 فوکارو از سایت خودش دان کردم ولی نصب نمی شه و می گه غیر معتبر بودن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a6543210 0 ارسال شده در مهر 94 اگه بلدین بگین ممنون میشم. راستش جوملا 3.2 دارم و نمی دونم فوکا جواب می ده یا نه! نسخه 4.2 فوکارو از سایت خودش دان کردم ولی نصب نمی شه و می گه غیر معتبر بودن! دوستان ممنون می شم یه گالری شبیه این سایت بهم معرفی کنید! http://chelikdoor.com/ProductGroupsList.aspx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما داتسو گالری و فوکاگالری از بهترین ها هستند از نظر من البته گالری های خوب دیگه هم هست ولی من با این دوتا راحت ترم پیشنهاد می کنم امتحان شون کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر