daniel_1375 0 ارسال شده در مهر 94 با سلام من کامپوننت rsform را در جوملا 3 نصب کردم و کامپوننت با موفقیت نصب شد ولی هنگامی که در منوی کامپوننت ها روی آن کلیک میکنم با ارور زیر مواجه میشم1146 Table 'cara201_k74XFJ.wea9m_rsform_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM wea9m_rsform_config لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در مهر 94 باسلام از چه ورژنی استفاده کردید؟؟ با جوملا 3 سازگار هست؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daniel_1375 0 ارسال شده در مهر 94 ورژن 2.5 هست ولی اگه تو فایل xml تغییراتی ایجاد کنیم نصب میشه.با افزونه های دیگه هم اینکارو کردم نصب و اجرا شد فقط این یکی مشکل پیدا کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در مهر 94 باسلام احتمالا دیتابیس کامپوننت همخونی نداره.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daniel_1375 0 ارسال شده در مهر 94 باسلام احتمالا دیتابیس کامپوننت همخونی نداره.. یاعلی راهی هست بتونم درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر