مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام به دوستان من این ارور رو سرچ کردم ولی تاپیکی در این مورد پیدا نکردم . چند وقته پیش وقتی سایت جومینا رو باز میکردم به این ارور بر خوردم و الان هم سایت خودم دست به گریبان این ارور هست. دوستان اگه میتونن راهنمایی کنن تا مشکل من و دیگران برطرف بشه. در ضمن اگه آشنا به این ارور بودید یه توضیح هم در موردش بدید. jtablesession::store failed DB function failed with error number 2006 MySQL server has gone away SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( '134c8f00bdda44b4343074db2ed34ab1','1302958933','','0','1','1' ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اگر خودتون کار نکردید و در واقع خودبخود اینطور شده با ادمین سروتون تماس بگیرید ببینید اخیرا تغییراتی در سرور اعمال نکردند که باعث این مشکل شده باشه ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اگر خودتون کار نکردید و در واقع خودبخود اینطور شده با ادمین سروتون تماس بگیرید ببینید اخیرا تغییراتی در سرور اعمال نکردند که باعث این مشکل شده باشه ... موفق باشید سلام من خودم احتمال زیاد میدم از سرور باشه فقط میخواستم بدونم برای چی ایجاد میشه و چه معنی میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام بسته به تغییراتی که ادمین سرور اعمال می کنه دلائل مختلفی می تونه داشته باشه... اگر از ادمین سرورتون بپرسید پاسخ دقیق تری دریافت می کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر