masoomeh_61 1 ارسال شده در مهر 94 سلام خسته نباشید من از سیستم فروش فایل جومینا 3 استفاده میکنم همه مراحل به خوبی انجام میشه به پی لاین وصل میشه پول کسر میشه و مشکل اینجاس ت که وقتی باید برگرده به سایت تا لینک دانلود رو بده این خطا رومیده "سفارش معتبر نیست . مبلغ پرداختی به حساب شما بازگشت داده می شود." اینک لینک خرید http://bombha.com/index.php/downloads/2015-09-28-10-12-45.html ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoomeh_61 1 ارسال شده در مهر 94 من الان متوجه شدم که حتی ایمیل فایل هم برای کاربر ارسال میشه و کاربر میتونه از ایمیلیش دانلودکنه اما چون بعد از پرداخت بانک خطا میده "سفارش معتبر نیست . مبلغ پرداختی به حساب شما بازگشت داده می شود." کاربر نمیفهمه که خریدش تکمیل شده اگه بشه مستقیمش کنم هم خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 با سلام درگاه های دیگه مثل زرین پال تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdifza 10 ارسال شده در مهر 94 با سلام منم این مشکل رو داشتم و به دلیل تداخل با پلاگین پرداخت برای rsmemer به وجود میاد برای حل این مشکل کافیه که برید در مسیر زیر در هاسستون plugins/system/rsmembershippayline/rsmembershippayline.php و در محتوای پوشه rsmembershippayline.php رو ادیت کنید و عبارت زیر رو پیاد کنید if(isset($_POST['trans_id']) && isset($_POST['id_get']) و بجای عبارت بالا عبارت زیر رو بنویسید: if(isset($_POST['trans_id']) && isset($_POST['id_get']) && isset($_REQUEST['oID'])) این کار مشکل رو حد میکنه و در هنگارم برگشت از بانک دیگه پلاگین جواب رو نمیده و میزاره خود افزونه قروش فایل جواب رو بده من حل این مشکل یه روز وقتمو گرفت امید وارم براتون مفید بوده باشه 2 واکنش ها : محمدحسین میری و masoomeh_61 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoomeh_61 1 ارسال شده در آبان 94 راهنمایی شما بی نظیر وعالی بود ناامید شده بودم دوباره سر زدم پیام شمارودیدم ممنون که تجربتون رو اشتراک گذاشتید . برای من با راهنمایی شما درست شد. با سلام منم این مشکل رو داشتم و به دلیل تداخل با پلاگین پرداخت برای rsmemer به وجود میاد برای حل این مشکل کافیه که برید در مسیر زیر در هاسستون plugins/system/rsmembershippayline/rsmembershippayline.php و در محتوای پوشه rsmembershippayline.php رو ادیت کنید و عبارت زیر رو پیاد کنید if(isset($_POST['trans_id']) && isset($_POST['id_get']) و بجای عبارت بالا عبارت زیر رو بنویسید: if(isset($_POST['trans_id']) && isset($_POST['id_get']) && isset($_REQUEST['oID'])) این کار مشکل رو حد میکنه و در هنگارم برگشت از بانک دیگه پلاگین جواب رو نمیده و میزاره خود افزونه قروش فایل جواب رو بده من حل این مشکل یه روز وقتمو گرفت امید وارم براتون مفید بوده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در آبان 94 با سلام ... مشکل شما از درگاه پرداخت شماست .... البته این مشکل در این افزونه در یک مورد هم پیش میاد که تاریخ ایجاد محصول هماهنگی داشته باشه با تاریخ خود سایت شما.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر