هاشمی 12 ارسال شده در مهر 94 با سلام و درود یه اسلایدر روی سایتم نصب کردم که بعد از فعال کردن از داخل مدیریت و بخش کاربری ارور میده و مثل اینکه به پلاگین shortcode تداخل داره وقتی پلاگین shortcode رو غیر فعال میکنم درست میشه آیا میشه مشکل رو برطرف کرد که هم از پلاگین shortcode و هم اسلایدر استفاده کنم؟ با تشکر آدرس سایت: http://payamiran.net/index.php ارور بخش کاربری:Fatal error: Cannot redeclare apply_filters() (previously declared in /home/payamiran/public_html/plugins/system/bdthemes_shortcodes/config/inc/wp_override.php:72) in/home/payamiran/public_html/components/com_layer_slider/base/wp/hooks.php on line 37 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما انگار تداخل اسمی پیدا کرده وارد ادرسی که برای shortcodes داده شوید و نام تابع apply_filters() رو پیدا و تغییر بدید فکر نکنم کار کنه ولی امتحان کنید شاید کار کرد حالت درستش اینه که در این جور مواقع بیایید بعد از تغییر نام تابع , جاهایی که ان تابع فراخوانی می شود را هم تغییر دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در مهر 94 با سلام مجدد این کار رو انجام دادم ولی ارور زیر رو داد Fatal error: Cannot redeclare get_option() (previously declared in /home/payamiran/public_html/plugins/system/bdthemes_shortcodes/config/inc/wp_override.php:76) in/home/payamiran/public_html/modules/mod_layer_slider/layer_slider_helper.php on line 38 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در مهر 94 مشکل برطرف شد با آپدیت جوملا به نسخه 3.4.4 و آپدیت پلاگین shortcode مشکل کاملا برطرف شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر