arashmmm1414 34 ارسال شده در مهر 94 سلام یک نگاهی به آمارگیر سایت ما بندازید ببینید دیروز بازدید 61 نفر بوده ولی بازدید این هفته رو الان که دارم این پیام رو میدم نوشته 1 نفر در واقع انگار اول هفته رو از امروز حساب میکنه یعنی دوشنبه ها باید برای رفع مشکل چه کرد ؟ با تشکر http://alborzbandargaz.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مهر 94 یک هفته گذشت کسی نیست کمک کنه ؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 سلام یک نگاهی به آمارگیر سایت ما بندازید ببینید دیروز بازدید 61 نفر بوده ولی بازدید این هفته رو الان که دارم این پیام رو میدم نوشته 1 نفر در واقع انگار اول هفته رو از امروز حساب میکنه یعنی دوشنبه ها باید برای رفع مشکل چه کرد ؟ با تشکر http://alborzbandargaz.ir آمارگیر فکر کنم تاریخ و از سرور میگیره تاریخ سرور هم به میلادیه و پایان هفتش یک شنبه است اگر هم قرار باشه تغییر داده بشه باید از مدیر سرورتون بخواین این کارو انجام بده /که فکر نکنم انجام بده/حالا باهاشون در میون بزارید ببینید چی میگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در آبان 94 آمارگیر فکر کنم تاریخ و از سرور میگیره تاریخ سرور هم به میلادیه و پایان هفتش یک شنبه است اگر هم قرار باشه تغییر داده بشه باید از مدیر سرورتون بخواین این کارو انجام بده /که فکر نکنم انجام بده/حالا باهاشون در میون بزارید ببینید چی میگه سلام با مدیر سرور ارتباط برقرار کردم امکان تغییر تاریخ سرور به شمسی وجود ندارد به هر حال اگر دوستان می توانند این مشکل رو حل کنند لطفا کمک کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در آبان 94 باسلام مشکل از شمسی نشدن ماژولتون هست.. باید تاریخش شمسی بشه.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad1986 1 ارسال شده در آبان 94 باسلام مشکل از شمسی نشدن ماژولتون هست.. باید تاریخش شمسی بشه.. یاعلی افزونه ها هر چقدر هم قوی باشند بازهم ضعفهای خاص خودشون رو دارن. به نظر من شما می تونید از سایت معتبر histats.com استفاده کنید. که آنالیز خیلی خوبی هم به شما می ده. زبان فارسی رو هم پشتیبانی می کنه. وبگذر هم هست که خیلی وقته آپدیت نکرده. در کنار این آمارگیرها حتما از وبمسترتولز گوگل هم بهره ببرید که کمک شایانی به شما خواهد نمود. موفق و تندرست باشید 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر