kyan92 0 ارسال شده در مهر 94 سلام اساتید و دوستان انجمن تخصصی جوملا فارسیسایت من موقعی که باز میشه به حالت زوم می ره، یعنی باید دوتا zoom out کنم تا به حالت عادی بره،آیا مشکلش چیه؟آیا دستوری، اسکریپتی یا پلاگینی وجود داره که این مشکل رو برطرف کنم؟ممنون از دوستان جوملایی راهنمایی کنند. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 94 بلی پلاگین های تجاری زیادی وجود دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kyan92 0 ارسال شده در مهر 94 بلی پلاگین های تجاری زیادی وجود دارد. میشه چندتا رو لطف کنید،معرفی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kyan92 0 ارسال شده در مهر 94 لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kyan92 0 ارسال شده در مهر 94 آقا ممنون میشم یکی راهنمایی کنه، آیا کدی، اسکریپتی،پلاگینی چیزی وجود داره که بتونم سایتم رو Zoom مشخصی نگه دارم که رو کامپیوترهای مختلف اندازش تغییر نکنه از اساتید بزرگوار، دوستان با تجربه لطفا یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) باسلام آدرس سایت رو بفرمایید تا ببنیم چی هست بعد به شما بتونیم راه کار ارائه کنیم یاعلی ویرایش شده مهر 94 توسط مصطفی شعاع نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kyan92 0 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه ویرایش شده مهر 94 توسط kyan92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر