shahramghasemi 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام خسته نباشید.این اولین سوال من تو انجمنه دوستان من یه قالب نصب کردم که خیلی هم عالیه،،فقط مشکلی که داره اینه که کامپوننت هایی که نصب میکنم یا بعضی مطالب از کادر سمت راست سایتم بیرون میزنه.برای اینکه متوجه منظورم بشید لینک زیر رو نگاه کنید http://www.soapp.ir/component/users/?view=reset قسمتی که نوشته « لطفا نشانی پست الکتریکی ....» کامپوننت های دیگه هم مثل همینن.مثل فروش فایل.نوشته ها باید بیان چپ.چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 بدین دلیله که طراح قالب از نحوه استاندارد جدا کردن مطالب استفاده نکرده و فقط به مطالب تک تک css داره بنابراین هر چیزی جز مطالب دارای چنین مشکلی میشوند دسترسی بدید براتون درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) با سلام و درود این قالب نیاز به یک خط کد سی اس اس داره که درست شه اگه می شه . قالب رو آپلود کنید و برا من پیام خصوصی کنید تا درستش کنم باستون ویرایش شده مهر 94 توسط امیر حسین رنجبر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahramghasemi 0 ارسال شده در مهر 94 بدین دلیله که طراح قالب از نحوه استاندارد جدا کردن مطالب استفاده نکرده و فقط به مطالب تک تک css داره بنابراین هر چیزی جز مطالب دارای چنین مشکلی میشوند دسترسی بدید براتون درستش کنم بله دقیقا به جز مطالب بقیه چیزا این مشکلو دارن.اطلاعات براتون فرستاده شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در مهر 94 #user-registration.form-validate p { width:600px; padding:5px; background:#FFF; border-radius:5px; } این کدو به سی اس اس قالب خود اضافه کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahramghasemi 0 ارسال شده در مهر 94 درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) درست نشد در خط 672 قالبتون این کد ها رو اضافه کنید... padding: 5px; margin-right: 25px; ویرایش شده مهر 94 توسط alikarimi8 1 واکنش ها : shahramghasemi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahramghasemi 0 ارسال شده در مهر 94 در خط 672 قالبتون این کد ها رو اضافه کنید... padding: 5px; margin-right: 25px; با این کد یه مشکل جدید پیدا شد.مطالب رو نگاه کنید،جاش به هم ریخت soapp.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر