bodybox 1 ارسال شده در شهریور 94 با سلام سایت من مشکل پهنای باند داره.. bandwidth Limit ExceededThe server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. .پنلشم ارتقا دادم بازم درست نشد هاست لینوکس - cPanel - cP5 plan-3000MB نه بازدید روزانه ام زیاده نه در سایت چیزی جهت دانلود دارم این مقدار مصرف پهنای باند معقول نیستبهم گفتناگر بازدید و دانلود ندارید احتمال زیاد باگ دارید در سایت اتان اگر قسمت ثبت نام یا نظردهی دارید حتما از کد کپچا استفاده نمایید شاید م اصلا این درست نباشه. اگه میشه راهنماییم کنید ولی بلد نیستم ...لطفا کمکم کنید 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما خب به عوامل مختلفی بستگی داره قالب یا افزونه های مصرفی نال نبودن؟گاهی نال مشکل ایجاد میکنه آیا در سایت فرمی وجود داره؟ممکنه فرم بدون کپجا باشه و روبات ها ارسال های متعدد داشته باشن دیتابیش رو هم بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 با سلام سایت من مشکل پهنای باند داره.. bandwidth Limit ExceededThe server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. .پنلشم ارتقا دادم بازم درست نشد هاست لینوکس - cPanel - cP5 plan-3000MB نه بازدید روزانه ام زیاده نه در سایت چیزی جهت دانلود دارم این مقدار مصرف پهنای باند معقول نیست بهم گفتن اگر بازدید و دانلود ندارید احتمال زیاد باگ دارید در سایت اتان اگر قسمت ثبت نام یا نظردهی دارید حتما از کد کپچا استفاده نمایید شاید م اصلا این درست نباشه. اگه میشه راهنماییم کنید ولی بلد نیستم ...لطفا کمکم کنید ببینید دوست عزیز بعضی از هاست ها از عمد هچین کاری رو میکنن و در حقیقت پهانی باند رو عینه آب کم میکنن هاست رو عوض کنید درست میشه. درپناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bodybox 1 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما خب به عوامل مختلفی بستگی داره قالب یا افزونه های مصرفی نال نبودن؟گاهی نال مشکل ایجاد میکنه آیا در سایت فرمی وجود داره؟ممکنه فرم بدون کپجا باشه و روبات ها ارسال های متعدد داشته باشن دیتابیش رو هم بررسی کنید لطفا در صورت امکان در رفع مشکل کمکم کنید. ,واقعا به کمک نیازمندم. جهت دسترسی و سوالات بیشتر zamaneh.h@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در شهریور 94 دوست عزیز کمک که من گفتم یه سری مسائل روشما نمیدونید سایتتون نال بوده یا نه؟اصلا خودتون سایت رو راه اندازی کردین یا طراح داشتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bodybox 1 ارسال شده در شهریور 94 دوست عزیز کمک که من گفتم یه سری مسائل رو شما نمیدونید سایتتون نال بوده یا نه؟اصلا خودتون سایت رو راه اندازی کردین یا طراح داشتید؟ واقعیتش این چیزا رو نمی دونم . طراح داشتم ولی بعدا فهمیدم هم زیاد وارد نبوده و هم متقلب که بعد از تحویل سایت همینجوری کار رو رها کرد. عرض کردم که خودمم تخصص ندارم. ازتون تقاضای کمک دارم و هزبنه زحماتتون رو هم متقبل میشم. ایمیلمم گذاشتم خدمتتون چون به شما دسترسی نداشتم. ولی می تونیم یوزر نیم و پسورد را در اختیارتان بگذارم که بهتر به مشکلات پی ببرید. واقعیتش دیگه به افراد غیر متخصص اعتماد ندارم به خاطر همینه که اومدم توی این سایت. بازهم از توجه تون تشکر می کنم و همچنان به کمکتون امیدوارم 09106454535 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 اوکی شما دو تا کار بکنید یکی هاست رو عوض کنید. اگه مشکل حل نشد. یکی از سایت بکاپ بگیرید و سایتو پاک کنید و یه سایت جوملایی جدید نصب کنید. اگه بازم مشکل حل نشد یعنی بازدید سایتتون بالاست و کاربران پهنای باند زیادی مصرف می کنند. 1 واکنش ها : bodybox نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bodybox 1 ارسال شده در مهر 94 اوکی شما دو تا کار بکنید یکی هاست رو عوض کنید. اگه مشکل حل نشد. یکی از سایت بکاپ بگیرید و سایتو پاک کنید و یه سایت جوملایی جدید نصب کنید. اگه بازم مشکل حل نشد یعنی بازدید سایتتون بالاست و کاربران پهنای باند زیادی مصرف می کنند. سلام آقا من قبلا هم به بقیه دوستان گفتم. واقعیتش سر در نمیارم از اینکه چطور درستش کنم چون تخصصش رو ندارم و کمک می خوام که درست بشه و هزینه و یوزر نیم و پسورد هم میدم خدمتتون. دوست دارم یه متخصص این پروژه و مشکل رو حل کنه که یه سایت روان داشته باشم. ممنونم ایمیل خدمتتون جهت دسترسی و ارتباط zamaneh.h@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر