حسینی پارسا 557 ارسال شده در فروردین 90 سلام مدیران عزیز آقا چرا دکمه ی ویرایش پست انجمن در فایرفاکس نمایش داده نمی شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 سلام مدیران عزیز آقا چرا دکمه ی ویرایش پست انجمن در فایرفاکس نمایش داده نمی شه؟ آقا واس من مشکلی نداره فایرفاکس نسخه 4 که خود سایت اصلیش ارائه کرده رو دارم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در فروردین 90 سلام مدیران عزیز آقا چرا دکمه ی ویرایش پست انجمن در فایرفاکس نمایش داده نمی شه؟ آقا واس من مشکلی نداره فایرفاکس نسخه 4 که خود سایت اصلیش ارائه کرده رو دارم :heart: عجب! من با همین نسخه ی فایرفاکس قادر به دیدن دکمه نیستم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 نه داداش مشکلی نداره. منم دارم با 4 کار میکنم. ما که به همه میگیگ کشتون رو خالی کنید خودمون هم این کار رو انجام بدیم بد نیست. موفق باشید حق:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام این نکته را هم در نظر داشته باشید: http://forum.joomina.ir/thread-19-post-14258.html#pid14258 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در فروردین 90 عجیب بود! با حذف کش حل شد! حالا کی تغییری صورت گرفته بود که با حذف کش اعمال شد، مدیران عالمند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر