mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 باسلام در قسمت محصولات جدید یا ویرایش میکنی گزینه مجموعه محصولات و ... لیست ک میخوایم اضافه کنیم کار نمیکنه... هیچی نمیاد اما با زبان فارسی کار نمیکنه. ولی توی زبان انگلیسی کار میکنه. برای رفع مشکل چکار باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 کسی نبود جواب ما رو بدهند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 از نسخه جومینا استفاده می کنید؟؟؟ روی چه جوملایی نصب می کنید ؟ (کدام تیم؟) آیا خطایی مشاهده می کنید؟ روی جوملا خام جومینا تست کنید ببینید مشکل حل میشود یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 بله از کامپوننت ویرچومارت جومینا استفاده کردم. جوملا3.4 خطا نداره فقط مجموعه رو میخوام انتخاب کنم انتخاب نمیشه و لیست باز نمیشه. در فارسی ولی مدیریت انگلیسی باشه مجموعه باز میشه. از نسخه جومینا استفاده می کنید؟؟؟ روی چه جوملایی نصب می کنید ؟ (کدام تیم؟) آیا خطایی مشاهده می کنید؟ روی جوملا خام جومینا تست کنید ببینید مشکل حل میشود یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 بله از کامپوننت ویرچومارت جومینا استفاده کردم. جوملا3.4 خطا نداره فقط مجموعه رو میخوام انتخاب کنم انتخاب نمیشه و لیست باز نمیشه. در فارسی ولی مدیریت انگلیسی باشه مجموعه باز میشه. بلی در جوملا 3.4 این مشکل با ویرچومارت وجود دارد. راحل: 1- مهاجرت معکوس به 3.3.6(غیر ممکن) 2- مهاجرت به جوملا 3.4.3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 در حال حاضر جوملا 3.4.3 هستش بلی در جوملا 3.4 این مشکل با ویرچومارت وجود دارد. راحل: 1- مهاجرت معکوس به 3.3.6(غیر ممکن) 2- مهاجرت به جوملا 3.4.3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 کسی نبود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) مشکل انتخاب در لیست و مشکل باز کردن لیست کشویی رو حل کردم امروز یا فردا ویرچومارت بروزرسانی خواهد شد. ویرایش شده شهریور 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 منتظرتون هستیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) برای شما ارسال شد. ویرایش شده مهر 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : mcpdvc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در مهر 94 مشکل حل شد بسیارسپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در مهر 94 برای شما ارسال شد. دوست عزیز میشه بپرسم از کدوم فایل این مشکل رفع شده؟ اسم فایل و پوشه رو بهم بگید؟ میخوام بدونم .ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در آبان 94 سلام ورژن جدید نداری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 94 بزودی در دستور کار برای بهینه سازی و ترجمه قرار خواهد گرفت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر