vahid.vdn 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام. من از جوم شاپینگ استفاده می کنم و مشکلی که دارم هم در پی لاین هست و هم در جهان پی که به نظر میاد مشکل در تنظیمات باشه. بعد از پرداخت و بازگشت به سایت، سفارشی نشان داده نمی شود (در سمت کاربری سایت). در قسمت مدیریت -> شفارشات جوم شاپینگ : محصول بصورت Not finished می باشد و به رنگ قرمز در می آید. این در حالیست که با گزینه "پرداخت در درب منزل" به درستی انجام می شود و به حالت finish در می آید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 در تنظیمات درگاه جهانی پی و یا پی لاین چک کنید که گزینه های به جز API را بر روی چه قرار داده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid.vdn 0 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) در تنظیمات درگاه جهانی پی و یا پی لاین چک کنید که گزینه های به جز API را بر روی چه قرار داده اید؟ در ابتدا حالت پیشفرض هر کدام قرار داشت. بدین صورت که: وضعیت پرداخت نهایی : paid وضعیت پرداخت انتظار تائید : pending وضعیت پرداخت لغو شده : cancelled (هم پی لاین و هم جهان پی) سه گزینه بالا را برای حالت های مختلف تست کردم. (البته گزینه سوم که باید cancelled باشد) ولی در کل مشکل اصلی not finish ماندن سفارشات می باشد که در نتیجه در سمت کاربری سایت، نشان ندادن سفارشات می باشد. در واقع در جدول jshopping_orders ستون order_created همواره صفر است. ویرایش شده شهریور 94 توسط vahid.vdn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) جوملا خامی را نصب کنید و تست کنید. شاید درگاه های جومینا با جومشاپینگ نصب شده شما سازگاری نداشته باشد یا با افزونه ای تداخل داشته باشد. همچنین پیشنهاد می کنیم از جوملا 3.3.6 فارسی جومینا استفاده کنید. و از جوم شاپینگ فارسی جومینا استفاده کنید. ویرایش شده شهریور 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel_shams 1 ارسال شده در آبان 94 سلام من در جوم شاپینگ بعد از طی تمام مراحل وقتی مرخله آخر میخواد وصل بشه به بانک یا خرید با موفقیت رو نشون بده صفحه سفید میشه در مدیریت هم قسمت سفارشات سفید میشه و نمیاره چرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 94 1- کدوم درگاه 2- نمایش خطا رو فعال کنیدببینید چه خطایی میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر