titan 3 ارسال شده در شهریور 94 سلامنمی دونم برای چی وقتی افزونه redmigrator , Jupgrade می خوام از جوملا 1.5 به 3 مهاجرت کنم وقتی به قسمت بخش ها که میرسه وای می ایسته و فریز کامل میشهبرای همین قسمت بخش و مجموعه اش رو غیرفعال کردم ببینم مشکل از کجاست دیدم که تقریبا کل محتوا رو انتقال دادالبته در انتقال محتوا یک بار فریز میشه که با یک بار رفرش و پریدن از روی یک مشکل تمام اطلاعات رو منتقل میکنهحالا نمی دونم باید چکار کنم تا این مشکل حل بشه؟یکبار در جوملا 2.5 تونستم که بخش ها رو هم انتقال بدم ولی بعد هرچی تلاش کردم نشدبا ترفندی جداول منوها و محتوا و بخشها رو از جوملا 2.5 و 3.3 تو یک جوملا 3.3 کنار هم جمع کردم که دیدم یک ارور میده که تو همین فوروم مطرح کردم(البته به جواب نرسید) که یکی از دوستان راهنمایی کرد با خاموش کردن خطایابی دیگه اون اشکال دیده نمیشهحالا سوالم اینه اصلا چرا باید این اشکال بوجود بیاد؟ چرا این کامپوننت نمی تونه بخش های من رو منتقل کنه؟ ممکنه من کاری کرده باشم ؟ کسی از دوستان میتونه زحمت انتقال این اطلاعات رو به جوملا 3 برای من بکشه مممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 اگر در لوکال هستید مقدار max_execution_time رو ببینید چنده احتمالا 30 هست بگذاریدش روی 300 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
titan 3 ارسال شده در شهریور 94 تو چه فایلی این تغییر رو بدهم آیا اگر این سایت رو با این شرایط آپلود کنم بعدا به مشکل بر نمی خورم منظورم اینه که این مشکل اساسی که نیست بعدا نشه جمعش کرد ---------------------------------------------------------------------- اگر منظورتون فایل Php.ini باشه مقدارش 60 بود که کردم 300 تست میکنم بهتون خبر میدم ---------------------------------------------------------------------- تست کردم باز هم بصورت فریز باقی می مونه البته وقتی میرم در مای ادمین و داخل جداول رو میبینم اطلاعات همه اومده ولی از اونجاییکه در جوملا 1.5 بخش و مجموعه ها از هم جدا بود قاعدتا در ادامه کار باید لیست بخش ها هم اضافه بشه که دیگه کامپوننت سراغ اونا نمیره لطفاا اگر راهی به نظرتون میرسه کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر