alib313 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام ایا می شود قالب جوملایی که ریسپانسیو نیست را می توانم تبدیل به قالب ریسپانسیو کنم؟ اگر میتوان قالب مورد نظر را تبدیل به قالب ریسپانسیو کرد , لطفا" دوستانی که اطلاع دارند راهکار آن را بفرمایند. متشکرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) با سلام تا جایی که من اطلاع دارم به طور کلی نوع کد زدن در قالب های ریسپانسیو با معمولی فوق زیادی داره ، طوری که فکر نمی کنم که بشه یک قالب معمولی رو به ریسپانسیو تبدیل کرد. اما میشه کل قالب رو از نو بصورت ریسپانسیو نوشت . موفق باشید ویرایش شده شهریور 94 توسط رضا قاسمی دقیقا همینطوره 2 واکنش ها : alib313 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 دقیقا همینطوره اما با بوت استرپ این طوری هست که آقای سلیمانی عزیز گفتند. ولی اگه با دستورات مدیا اسکرین در سی اس اس کار کنید کاملا جریان متفاوت خواهد بود و میتوانید قالب غیر ریسپانسیو را به ریپانسیو تبدیل کنید. 3 واکنش ها : alib313، musio و farhad6169 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر