vahid0412 3 ارسال شده در شهریور 94 با سلام خدمت مدیران محترم و دوستان گرامی دنبال ماژول اسلایدشویی مثل تصویر زیر (پیوست شده) میگردم. ممنون میشم که کمکم کنید.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در شهریور 94 باسلام بهتره که در جوملا جهانی کلمه slideshow رو سرچ کنید ، به نتایج خوبی میرسید.. یاعلی 1 واکنش ها : vahid0412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid0412 3 ارسال شده در شهریور 94 مهندس من کلی دنبال این اسلایدشو گشتم. ولی به نتیجه ی مطلوب خودم که این استایل هستش نرسیدم. گفتم شاید تویه انجمن کسی داشته باشه. در ضمن وقت نوشتنشو ندارم. و در ضمن ----> زکات علم نشر آن است (حضرت علی). تشکر که هرکی در حد بضاعت خودش کمک میکنه 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 مهندس از این اسلایدر تو جومینا هست توی گوگل هم که بزنید اسلایدر چند تکه بازم میتونید کلی مثل این پیدا کنید! 2 واکنش ها : vahid0412 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid0412 3 ارسال شده در شهریور 94 سلام دوستانتشکر از همه کسایی که لطف کردن کمک کردنمن ماژول مورد نظرمو به کمک استادم آقای دواتگر پیدا کردماسم ماژول OT Scroller Displays client logos هستش. پیوست میکنم اگه از دوستان لازم داشتن وردارن با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر