MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 با سلام دوستان من الان برای فعال سازی ایمیل جوملا دو راه دارم: 1- استفاده از smtp 2- استفاده از pop3 smtp از همه رایج تره اما اول pop3 رو بهم گفته هاست حالا میخوام بدونم کدوم مطمئن تره و بهتر کار میکنه؟ الان بنظر شما با طناب کدوم باید برم تو چاه؟ ممنون در پناه ایزد 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 تا اونجایی که من میدونم smtp , pop3 یکیش برای ارسال ایمیل و یکیش برای دریافت ایمیل استفاده میشه یعنی از هر دو باید استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 ممنون حل شد! اگر میشه تاپیک زیر رو برسی کنید! http://forum.joomina.ir/topic/31741-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/?view=getlastpost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 دوستان الکی دلم رو صابون رده بودم smtp غیرفعال بود یعنی یه چیزایی گفت نفهمیدم پیگیر شدم مثل این که با تیکت باید فعالش کنم. اما phpmail رو فعال کردم آنی ایمیل ها رو ارسال میکنه و مشکل حل شد. ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن در پناه ایزد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jomlagirl 1 ارسال شده در دی 94 تاپیک مشکل داره یا من نمیتونم برم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 تاپیک مشکل داره یا من نمیتونم برم؟ کدوم تاپیک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر