avatararea 7 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) با عرض سلام دوستان من از جوملا 3 استفاده می کنم و جوم شاپینگ نسخه 4.10 را نصب کردم که آخرین نسخه و بروز رسانی می باشد ، داخل تنظیمات جومشاپینگ گزینه ای به اسم محصولات/شاخه وجود دارد که می توان تنظیماتی اععم از تعداد سطر و ستون نمایش محصول را تنظیم کرد اما من هرچه تعداد سطر و ستون را تغییر می دهم تعداد ستون ها همان 1 می ماند و هیچ تغییری نمی کند حتی قالب پیش فرض جولا را هم امتحان کردم ، کد های جوم شاپینگ را هم تغییر ندادم و از سایت سازنده افزونه هم دانلود کردم . کسی میتونه کمک کنه؟!!!! ویرایش شده شهریور 94 توسط kamyar kazemi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 94 سلام بروبه قسمت مجموعه ها(شاخه ها) در تنظیماتش تعداد در صفحه وسطردرست کن 1 واکنش ها : avatararea نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در شهریور 94 سلام بروبه قسمت مجموعه ها(شاخه ها) در تنظیماتش تعداد در صفحه وسطردرست کن اون رو هم تنظیم کرده بودم ولی تغییر نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در شهریور 94 دوستان هیچ کس اطلاعی نداره؟ این لینک صفحه هستش من میخوام در هر سطر 3 تا محصول نمایش بده ، تنظیمات مدیریت کاملاً درسته اما نمیدونم چرا ستون تغییر نمیکنه ، تعداد نمایش در صفحه تغییر می کنه اما ستون هیچ تغییری نمیکنه! http://www.avlglobal.com/index.php/2015-09-08-10-05-21/2015-09-08-10-28-22/2015-09-08-10-29-26 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel_shams 1 ارسال شده در آبان 94 سلام من در جوم شاپینگ بعد از طی تمام مراحل وقتی مرخله آخر میخواد وصل بشه به بانک یا خرید با موفقیت رو نشون بده صفحه سفید میشه در مدیریت هم قسمت سفارشات سفید میشه و نمیاره چرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر