MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 با سلام من حدود 3 ماه قبل افزونه JM-CSS3 Effects Plugin رو از سایت جومینا دانلود کردم اما تا بحال موفق به استفاده از اون نشدم، موضوع از این قراره که پلاگین به درستی نصب میشه و هیچ مشکلی نیست اما به محض فعال شدن پلاگین کلا دیگه نه بخش مدیریت لود میشه و نه سایت می خواستم بدونم کسی تا حالا به این مشکل بر خورده یا نه و اینکه آیا پلاگین تابع خاصی داره که روی لوکال کار نمیکنه یا نه؟ حقیقتش من بعد از تست رو لوکال و برخوردن به این مشکل جرئت نکردم پلاگین رو روی هاست و سایتم نصب کنم آخرین نسخه پلاگین رو هم از خود سایت سازنده گرفتم و با پایین ترین و بالا ترین نسخه جوملا 2.5 امتحان کردم اما نشد. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید در پناه ایزد یا حق 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 نمایش خطا رو فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) http://www.jmdownload.ir/do.php?imgf=ff3e849fd2fd1.png ویرایش شده شهریور 94 توسط Reza Dindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 دوستان هی میگید نمایش خطا رو فعال کنید بعد دیگه... من jce رو هم همین کار رو کردم اما... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر