mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان در قسمت اضافه کردن مطلب پایین آن یک آیکونی هست که تصاویر را آپلود کنی(این رو که همه میدونید) وقتی روی این کلیک میکنم هیچ عکسی نمایش داده نمیشه، اما در قسمت مدیریت تصاویر عکس هابدون هیچ مشکلی نمایش داده می شود. دقیقا مثل این عکسه: http://up.iranblog.com/images/na62mmqilejdyaidkmy.jpg کسی میدونه مشکل چیست؟؟؟؟ببخشید عبارت غیرمجازicon می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز نرم افزار کمه که داری از IE استفاده میکنی ؟!؟ فکر کنم مشکل از نرم افزارته یبار تنظیماتش رو ریست کن در این مسیر در IE : [align=RIGHT]tools internet options سربرگ advanced کلید restore advancsd settings OK :thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 برادر عزیز مشکل حل نشد.با فایر فاکس هم چنین مشکلی وجود داره!!!! فکر کنم بعد از نصب ACEsef چنین مشکلی پیش اومد ، یا اینکه کامپوننت ویرایشگر jce. تورو به خدا راهنمایی کنید که مهمه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 از ویرایشگر خود جوملا استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوستان مشکل من حل نشده!!! چه کارکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام عجیبه!یادتون هست دقیقا کی این مشکل پیش اومد؟ یعنی در اون زمان تغییرات خاصی یا افزونه خاصی نصب نکردید که بعد از اون اینطور بشه؟ ... با دو افزونه ای هم که نام بردید نباید چنین مشکلی باشه! شاید مواردی که در زیر عنوان می کنم رو به کار گرفته باشید ولی به هر حال عرض می کنم که اگر انجام نداده بودید انجام و مشکل رو بررسی کنید: با ویرایشگر خود جوملا تست کردید؟ در هاستتون در دایرکتوری پک جوملا رو آپلود کردید محتویات پوشه tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید... و این هم بد نیست انجام بدید: در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری پک کامل نسخه جدید 1.5 یعنی 1.5.23 رو دانلود و در دایرکتوری که در حال حاضر جوملا نصب هست فقط آپلود و اکسترکت کنید (نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز تمام کارهایی رو که گفتید تک به تک و مو به مو انجام دادم ولی مشکل حل نشد. به نظر شما یک ویرایشگر قوی دیگری نصب کنم که شاید عکس ها را برای آپلود نمایش بده؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 از چه ادیتوری استفاده میکنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام این رو هم تست کنید: http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-ckeditor عجیبه!یادتون هست دقیقا کی این مشکل پیش اومد؟ یعنی در اون زمان تغییرات خاصی یا افزونه خاصی نصب نکردید که بعد از اون اینطور بشه؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز فکرکنم این مشکل زمانی برای من پیش آمد که acesef و یا ویرایشگر جوملای دیگری را نصب کردم. اما عجیب تر از اون اینه که این چیزی که الان به من پیشنهاد کردید ( ویرایشگر) و اون رو هم به عنوان ویرایشگر پیشفرض گذاشتم اما اما محیط ویرایش مطلب بنده هیچ تغیری نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مشکل چیستآثا tinymce رو غیرفعال کردم و درست شد. اما برای گذاشته عکس در متن (آپلود تصویر) هیچ تغییری نکرده کلا و هنوز مشکل داره:1::dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام فکرکنم این مشکل زمانی برای من پیش آمد که acesef و یا ویرایشگر جوملای دیگری را نصب کردم. فکر نمی کنم به خاطر این 2 باشه چون بارها بررسی شده و با وجود این دو افزونه چنین مشکلی نبوده! حالا برای خاطر جمع شدنتون می تونید این 2 رو بطور کامل حذف کنید و مشکل رو بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba26 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام. دسترسی پوشه image و stories رو تغییر بدید. شاید فرجی بشه و مشکل حل بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام عزیزان مشکل حل نشد. توروخدا یک آپلودر تصاویر قوی معرفی کنید شاید درست بشه... منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر