iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 سلام و عرض ادب موقعی که یک محصول اضافه میکنم و میخوام اونو ویرایش کنم روش که کلیک میکنم خطای 500 میده. راهنمایی میفرمایید باید چیکار کنم؟ 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 94 با سلام ، این مشکل مربوط به تنظیمات سرور شما است لطفا لاگ خطا را ارسال بفرمایید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 با سلام ، این مشکل مربوط به تنظیمات سرور شما است لطفا لاگ خطا را ارسال بفرمایید ببخشید چطوری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 محتویات فایل error_log رو ارسال کنید. 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 ببخشید که میپرسم. این فایل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 ببخشید می پرسم احیانا از جوملا 2.5 استفاده نمی کنید. چوم منم همین مشکل رو دارم و سرور اعلام کرد که مشکل از طرف آن ها نیست. فکر می کنم بخاطر bootstrap باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
godparadise 0 ارسال شده در شهریور 94 جوملای من 3.4 هست و با همین ارور مواجه هستم که در این تصویر میبینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
godparadise 0 ارسال شده در شهریور 94 همچنین محتویات فایل error_log رو در اینجا قرار دادهام. ممنون میشم از پیگیری و پاسخ هرچه سریعتر. http://s6.picofile.com/file/8210986568/error_log.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 ببخشید می پرسم احیانا از جوملا 2.5 استفاده نمی کنید. چوم منم همین مشکل رو دارم و سرور اعلام کرد که مشکل از طرف آن ها نیست. فکر می کنم بخاطر bootstrap باشه نه. از جوملا 3 استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 هنوز این مشکل حل نشده؟ اساتید بزرگوار ممکنه یه راه حلی پیشنهاد بدن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در شهریور 94 باسلام کش جوملاتون رو پاک کتید و با اسکریپت آقای قاسمی افزونه شمارنده کاربران رو غیر فعال کنید.. امیدوارم برطرف بشه.. یاعلی 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 با سلام لینک دانلود در امضای بنده موجود است. "اسکریپت فعال یا غیرفعال نمودن افزونه های جوملا" 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 باسلام کش جوملاتون رو پاک کتید و با اسکریپت آقای قاسمی افزونه شمارنده کاربران رو غیر فعال کنید.. امیدوارم برطرف بشه.. یاعلی اسم افزونه ش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 جالب اینه رو اسم فایل کلیک میکنیم خطا میده. اما رو شناسه ش کلیک میکنیم مشکلی نداره. آقا یکی بیاد این قضیه رو درستش کنه لطفا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در مهر 94 چقدر پشتیبانیتون ضعیفه. همیشه همینطوری پشتیبانی میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 با سلام و خسته نباشید. کاربر گرامی این سیستم توسط آقای تهرانی نوشته شده که در حال حاضر آنلاین نیستند. همچنین این افزونه بارها بررسی شده است. و اگر مشکلی مشاهده می کنید یا برای نسخه جوملای شماست یا برای هاستینگ شماست. در هر صورت تنها راه حل این است که مشکل به نحوی به اطلاع استاد تهرانی برسد. تا جایی هم که بنده و دیگر مدیران توانایی داشته باشیم از پاسخگویی دریغ نخواهیم کرد یا علی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در مهر 94 ممنون از پاسخگویی. اما اگه کمی عنایت بفرمایید متوجه میشید که تقریبا هر کسی این افزونه رو نصب کرده همچین مشکلی براش پیش اومده و هنوز مشکلش حل نشده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در آبان 94 بعد از گذشت چند ماه، مشکل هنوز حل نشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در آبان 94 با سلام برای این موضوع یک پست دیگه هم هست که کسی پاسخ ندادن و به علت عدم پاسخگویی اقای تهرانی پست نیمه کاره مونده حتی کسی نیست تجاری این افزونه را تحویل دهد http://forum.joomina.ir/topic/31887-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در آبان 94 پس ظاهرا بیخیال این افزونه بشیم. پشتیبانیشون خوب نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر