mina_z 0 ارسال شده در شهریور 94 سلاممن کامپوننت dj-catalog2 رو ترجمه کردماما وقتی فایل ها رو جایگزین می کنم زبانش فارسی نمی شه و لیبلی که ترجمش کردم رو نشون می ده جای عبارت ترجمه شده داخل "" حالا اگه کسی می دونه مشکل چیه راهنماییم کنهدر ضمن اگه مدیران سایت و آقای تهرانی صلاح بدونن فایل های ترجمه شده رو که بیشتر از 1000 خطه در اختیار جومینا قرار می دم تا برای عموم منتشر کنندمنتظر راهنمایی شما دوستان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 نام خودتون رو به علاوه افزونه رو ارسال کنید تا پس از بررسی برای آقای تهرانی ارسال و در سایت منتشر شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina_z 0 ارسال شده در شهریور 94 نام خودتون رو به علاوه افزونه رو ارسال کنید تا پس از بررسی برای آقای تهرانی ارسال و در سایت منتشر شود. برای آقای تهرانی ایمیل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina_z 0 ارسال شده در شهریور 94 خیلی تشکر می کنم از آقای تهرانی ایشون مشکل رو برای من حل کردند من هم افزونه رو در اختیارشون قرار میدم تا به زودی در دستردس عموم قرارش بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر