مسعود معمار 1 ارسال شده در شهریور 94 سلام ، کلیه تنظیمات مربوط به افزونه فروش فایل رو طبق فیلم آموزشی که قرار داده بودید وارد کردم ، اما پس از اقدام به خریدنوشته در حال انتقال به بانک ظاهر میشه و همون جا میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته ، مشکل از کجاست ؟http://www.testhost.ir/index.php/fileshopلطفا راهنمایی کنید ، در ضمن از صحت اطلاعات درگاه مطمئن هستم ، فقط اینکه این اطلاعات درگاه مربوط به یکی از سایت های دیگه من هستش ، آیا میشه برای دو سایت از یک کد درگاه استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا ابتدا پیگیری کنید که درگاه بانکی شما از طرف به پرداخت ملت مسدود نشده باشد موفق باشید 1 واکنش ها : مسعود معمار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در شهریور 94 با سلام باید برسی کنید که در حال اتصال به درگاه پرداخت چه خطایی میده اگر خطا از برنامه نویسی باشه حل نمایید یا اگر کد دو رقمی داده است مشکل از درگاه است و باید با به پرداخت ملت تماس بگیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مسعود معمار 1 ارسال شده در شهریور 94 درگاه مسدود نشده ، و داره روی یکی از سایت هایم کار میکنه-- کد دو رقمی هم استفاده نمیکنم ! در حال حاضر لطفا کمک کنید تا مشکل برطرف بشه ، متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 درگاه بانک ملت به آیپی حساس است و تنها میتوانید روی دامنه های ثبت شده متصل شوید. 1 واکنش ها : مسعود معمار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مسعود معمار 1 ارسال شده در شهریور 94 بله متشکرم ، با به پرداخت تماس گرفتم ، قرار شد آی پی جدید رو ست کنند ، متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مسعود معمار 1 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) آی پی جدی هم روی درگاه ست شد ، اما همچنان توی صفحه انتقال به بانک میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته کاش یکی پیدا میشد کمک میکرد ، مدیران و اساتید محترم ، کــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــک لــــطفا ! : www.testhost.ir ویرایش شده شهریور 94 توسط مسعود معمار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در مهر 94 اطلاعات را بدین تا سیستم فروش چک شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر