iranbeylan 5 ارسال شده در شهریور 94 با سلام و خسته نباشید ممنون میشم منو راهنمایی کنید من قالبی رو فارسی کردم ولی رو دو تا آیتم گیر کردم که به هیچ وجه ترجمه نمیشه دوتا آیتم Continue Reading posted ..... in ...... on تو پوشه زبان ( هم قالب هم مدیریت) هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر untitled.bmp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 با نوت پد ++ جستجو کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در شهریور 94 با نوت پد ++ جستجو کنید. کار از جستجو گذشته. جستجو کردم نیست میخوام بدونم برای ترجمه این بخش های چیکار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 یا توی پایگاه داده است که باید برید به phpmyadmin دیتابیس مورد نظر رو باز کنید برید سربرگ search و متن مورد نظر رو وارد کنید. بعد از اون 4 تا دکمه رادیویی آخری رو انتخاب کنید و بعد همه جداول رو داخل لیست چندگانه انتخاب کنید و جستجو کنید. و یا اینکه باید با نوت پد پلاس پلاس درون قالب رو بگردید. روی هاست هستید یا لوکال؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در شهریور 94 روی لوکال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر