ostad_ccna 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام میشه لطفا ماژول نمایش مطالب که جومینا آیکن در سایتش استفاده کرده رو نامش و ماژول یا کامپونتش رو بزارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 درود اسمش aidanews است اما شخصی سازی شده بهتره بگم اسمش aidanews بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در فروردین 90 باسلام آقای تهرانی.شخصی سازی شده یعنی امکان انتشارش وجود نداره؟اگه امکانش نیست لینک دانلودش رو بزارید میشه لینک دانلود نسخه شخصی سازی نشده را بگذارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 http://www.aimini.it/en/download/7-modaidanews دانلود ورژن شخصي سازي نشده از سايت سازنده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام مجبور شدم به تاپیکی که باز کرده بودم برگردم و خواهشی از جناب تهرانی بکنم. من این ماژول رو گرفتم نصب کردم اما به قول شما اسم آن Aidanews بود!!! خواستم ببینم امکانش هست که این ماژول رو که اختصاصی کردینش و خیلی هم کاربردی هست رو برای عموم منتشر کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود دوست من من خیلی روی این کار کردم همه فایل ها را تغییر دادم والله نمیدونم کدومش را تغییر دادم که بتونم ماژولش را منتشر کنم اما باز هم نکاه میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من یک سایت نمایشگاهی دوچرخه دارم راه اندازی میکنم که میخوام تو صفحه اصلی مانند جومینا آیکن محصولات رو به نمایش بزارم. ممنون میشم آقای تهرانی اگه این ماژول که طراحی کردید رو برای عموم منتشر کنید قبلا از زحمات جناب عالی تشکر میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام آقای تهرانی ببخشید میشه بگید اگه این ماژول رو ارائه میدید کی ارائه میدید؟اگه نمیدید میشه راهنماییم کنید که از چه ماژول مشابهی برای اینکار استفاده کنم.من همینطور منتظرم آخه تا شما کمکم کنید...لطفا کمکم کنید و چاره ای برایم بیاندیشید لطفا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در تیر 90 سلام آقای تهرانی من هنوز منتظر پاسخ شما هستم.لطفا اگر برای عموم منتشر نمیکنید این کامپوننت یا ماژول رو لطفا در فروشگاه قرار دهید تا بتونیم بخریم خواهشا پاسخ مرا بدهید:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما اگه خودتون css بلد باشین میتونید این ماژول رو ویرایش کنید و دلخواه کنید. سایت من هم از این افزونه استفاده شده و خودم ویرایش کردم من زیاد وقت گذاشتم برای اختصاصی سازی، چون چند تا از کدهای php رو هم کمی ویرایش کردم آقای تهرانی هم فعلا نیستن و در کلاس های آموزشی هستند. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در تیر 90 حالا باید چیکار کنم؟ یکی شما هم عینا مثل جومینا آیکن است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام عینا نیست و فرق میکنه ولی ساختارش مربعی هست و به صورت سه ستونه سایت من در امضا من هست. این نمونه هست و شما خودتون به راحتی میتونید با سی اس اس درست کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در تیر 90 میشه لطفا بگید تو php چه تغییراتی باید اعمال بشه؟ببخشید مدام سوال میکنم شما چه تنظیماتی رو انجام دادید واسه اینکه 3 ردیف در هر سطر نمایش داده بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز نیازی به php ندارید تو خود تنظیمات ماژول قسمتی هست که شما تعداد ستون ها رو تعیین میکنید شما خودتون باید با ماژول کمی کار کنید و تنظیمات رو عوض کنید تا آشنا بشید با این ماژول چون این ماژول واقعا خیلی انعطالف پذیر نوشته شده و شما میتونید به شکل مورد نظر خودتون در بیارید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در تیر 90 سلام من واقعا درمونده شدم لطفا کمکم کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما کمی زحمت نمیدید به خودتون این ماژول تنظیمات خیلی سختی نداره طبق این تصویر شما میتونید 3 ستونه یا بیشتر کنید ماژول رو در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز از ارسال اسپم خوداری کنید ! - این همه پست دادن برای کمک به شما بوده ! درسته ؟ ! یا... کمی هم خودتون تلاش کنید ! + تو جومینا کسی برا آدم ماهی نمیگره به آدم ماهیگیری یاد میدیند ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در تیر 90 دوست خوبم من 3 ستون زدم و لی نشد، قصد اذیت شما رو ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام افزونه رو حذف / کش و کوکی هاتونو پاک کنید ! افزونه رو دوباره نصب کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز از ارسال اسپم خوداری کنید ! - این همه پست دادن برای کمک به شما بوده ! درسته ؟ ! یا... کمی هم خودتون تلاش کنید ! + تو جومینا کسی برا آدم ماهی نمیگره به آدم ماهیگیری یاد میدیند ! یا حق دو سه ساعت بیشتره که دارم باهاش کار میکنم میدونم تنظیم خاصی نداره اما وقتی به جوابم نرسیدم دیگه سوال نکنم؟اگه اینطوره چشم دست شما درد نکنه اگه به پست های من که به جواب نرسیدم میگید اسپم و تمام پست های خودتون میگید جواب و فکر میکنید من قصد اذیت دارم بهتره که مزاحم نشم و کلا پستی ندم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز ناراحت نشید این قوانین انجمن هست و کاربرها نباید زیاد پست یکسان بدن و سعی کنن دقیق راهنمایی ها رو پیش برن و سوال های ساده و زیاد نپرسن چون به راحتی با کمی تلاش به جواب این سوال های میرسن شما اگه میتونید یوزر پس سایت رو برام ارسال کنید به صورت پ.خ تا من بررسی کنم. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر