iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 سلام و عرض ادب بنده افزونه تیکتینگ رو میخوام دانلود کنم. بعد از زدن گزینه دانلود پیغام زیر اومد به دلیل دانلود فایل به میزان 160 امتیاز از شما کسر شدحال میتوانید فایل مورد نظر خود را دانلود نمایید اما وقتی میخوام دانلود کنم مینویسه شما اجازه دانلود ندارید. راهنمایی میفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 همیچن پیغامی مینویسه You Do not Allowed To Download :-) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما با ie تست کنید در نهایت روی دکمه دانلود کلیک راست و گززینه ی ssave target as رو بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما با ie تست کنید در نهایت روی دکمه دانلود کلیک راست و گززینه ی ssave target as رو بزنید ممنون از پاسختون الان که دوباره میزنم میگه شما امتیاز لازم رو ندارید. یک بار ازم امتیاز کسر کرده. چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman909 1 ارسال شده در شهریور 94 چرا کسی جواب نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما براتون از اینجا آپلود کردم که بتونید دانلود کنید : http://smh-miri.ir/joomina_downloads/ticketing_joomina_2.zip 1 واکنش ها : iman909 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر