ققنوس 1 ارسال شده در شهریور 94 با سلام خدمت دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنین وقتی می خوام در سایت یک اکانت جدید بسازم، با اینکه تمام فیلدها را پر می کنم ولی بازهم خطای " پاسخ خالی مجاز نمی باشد" میده. راههای مختلفی امتحان کردم از جمله فعال کردن LDAP ، کپی کردن پوشه com_contact از ی جوملای صفر کیلومتر در جوملای خودم ، جواب ندادند.ممنون میشم راهنمایی کنم.آپدیت جوملا رو امتحان نکردم.جوملام 3.3.4 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 94 سلام مشکلتون باید دقیقتر برسی کردم ولی بر اساس تجربه مشابه عرض میکنم که کش مرورگرتونو خالی کنید و یه نگاهی هم به فضای خالی هاستتون بندازید یا حق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) جوملا تون رو هم به جوملا 3.3.6 جومینا بروز کنید ولی قبل از بروز کردن با استفاده از "اکیبا بکاپ (سیستم پشتیبانی گیری از سایت)" از سایت پشیبان تهیه کنید. موفق باشید ویرایش شده شهریور 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ققنوس 1 ارسال شده در شهریور 94 جوملا تون رو هم به جوملا 3.3.6 جومینا بروز کنید ولی قبل از بروز کردن با استفاده از "اکیبا بکاپ (سیستم پشتیبانی گیری از سایت)" از سایت پشیبان تهیه کنید. موفق باشید تشکر از شما دوستان.امتحان میکنم امیدوارم جواب بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر