bkhezry 0 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلام، چند وقتی هست که موقع استفاده از پلاگین سیستم جامع پرداخت بانک ملت، com_joominapay بعد از وارد کردن اطلاعات، به صفحه ی بانک Redirect نمیشه و توو همون صفحه می مونه. توو دو سایت دیگه هم که از همین پلاگین استفاده کردن بررسی کردم، جفت شون همین مشکل رو داشتن ! صفحه زرد رنگ انتظار برای جابجا شدن به سایت بانک ملت میاد ولی میمونه و اصلا جابجا نمیشه. ممنون میشم که راهنمایی کنید ویرایش شده مرداد 94 توسط فرحزادیان انتقال به بخش مربوطه (مشکلات...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 94 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پلاگین مورد نظرتون با نسخه جوملاتون سازگاره؟ خطایی هم دریافت میکنید؟ موفق باشید 1 واکنش ها : bkhezry نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bkhezry 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پلاگین مورد نظرتون با نسخه جوملاتون سازگاره؟ خطایی هم دریافت میکنید؟ موفق باشید خیلی ممنون. بله نسخه ش سازگار هست، برای جوملای 2.5 کار میکنه، قبلا کار می کرد. نه، هیچ خطایی هم نمیده اینجا یکی از جاهایی هست که ازش استفاده شده و قبلا کار میکرده. الان ولی نه. خودتون تست ش هم بکنید http://goo.gl/SIB6pV وب سایت من هم برای سرای سالمندان هست و متاسفانه چند روزی هست که پرداخت ها تووش انجام نشده. بتونید راهنماییم کنید، ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 ممکنه ادرس اتصال به بانک عوض شده باشه با بانک تماس بگیرید و ببینید تغییر در روند عملیات پرداخت رخ داده که عملگرد سیستم را مختل کنید یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bkhezry 0 ارسال شده در شهریور 94 ممکنه ادرس اتصال به بانک عوض شده باشه با بانک تماس بگیرید و ببینید تغییر در روند عملیات پرداخت رخ داده که عملگرد سیستم را مختل کنید یا خیر نه آدرس اتصال عوض نشده. والا توو سایت به پرداخت اعلام می شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 احتمالا تغییراتی توی بانک ملت اعمال شده که نمیتونید وصل بشید و یا درگاهتون دچار مشکل شده 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bkhezry 0 ارسال شده در شهریور 94 احتمالا تغییراتی توی بانک ملت اعمال شده که نمیتونید وصل بشید و یا درگاهتون دچار مشکل شده طی تماسی که باهاشون داشتم، گفتن که درگاه رو بستن ! گفتم چرا ؟ گفتم آرم شرکت به پرداخت تووش نیست، گفتم رفتید ببینید هست یا نه ؟ رفتن و دیدن و بازش کردن. ندید، بسته بودن ش. پس پلاگین مشکلی نداره، کسی که نماد اعتماد نداره یا لوگو شرکت به پرداخت توو سایت ش نباشه، ترمینال ش رو بستن. به نظرم بزارید این سوال بمونه اینجا، بقیه هم همچین مشکلی داشتن، متوجه بشن. چون بانک بهشون خبر نمیده. بازم ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 گفتم که مشکل از بانکه خیالتون راحت باشه سوالات هیچوقت از سیستم جومینا حدف نخواهند شد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر