sanaie 2 ارسال شده در مرداد 94 با سلام خدمت دوستان عزیز من می خوام وقتی وارد فروشگاه می شیم که با جومشاپینگ ایجادش کردم، دسته بندی های مختلف محصولات به صورت یک منو عمودی در سمت راست نمایش داده شود. ماژولی که بتونم این منو رو با هاش درست کنم که با جومشاپینگ هم هماهنگ باشه میشه معرفی کنید.یا هر راه کار دیگه ای که به ذهنتون می رسه ممنون از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanaie 2 ارسال شده در شهریور 94 با سلام خدمت دوستان عزیز من می خوام وقتی وارد فروشگاه می شیم که با جومشاپینگ ایجادش کردم، دسته بندی های مختلف محصولات به صورت یک منو عمودی در سمت راست نمایش داده شود. ماژولی که بتونم این منو رو با هاش درست کنم که با جومشاپینگ هم هماهنگ باشه میشه معرفی کنید.یا هر راه کار دیگه ای که به ذهنتون می رسه ممنون از همه دوستان دوستان چرا من هر چی پست می زارم کسی جواب نمی ده لطفا راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 باید اختصاصی نوشته بشه. چنین منو سازی در جوملا جهانی مشاهده نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanaie 2 ارسال شده در شهریور 94 باید اختصاصی نوشته بشه. چنین منو سازی در جوملا جهانی مشاهده نکردم ممنون از اینکه پاسخ من رو دادید. کاری که من می خوام انجا بدم اینه که وقتی از منوی اصلی گزینه شاپ رو انتخاب می کنم و وارد صفحه خرید می شوم دسنه بندی های مختلف که وجود داره در سمت راست ببینم . کلا راهکاری براش وجود داره ؟ چون این کار رو باید انجام یدم حتما ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 باید درخواست نوشتن این ماژول مجموعه ها رو بدید خودم هم میتونم براتون انجام بدم. توجه داشته باشید مباحث تجاری در پیام خصوصی مطرح گردند. موفق باشید. 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) منظورتون همچین چیزیه؟ اگر همچین چیزی میخواید بنظر من اگر بدین استاد قاسمی اختصاصی بنویسن مشکلتون حل میشه چون هچین چیزی برای جوم شاپینگ وجود ندارد! ویرایش شده شهریور 94 توسط Reza Dindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر