ghavami 0 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) باسلام به اعضای فعال و هوشمند تیم جومینا شدیدا به ماژول اتصال جوم شاپینگ به بانک ملت برای جوملا 3 نیاز دارم. ممنون میشم اگه کمکم کنید مرسی ویرایش شده مرداد 94 توسط فرحزادیان انتقال به بخش مربوطه (درخواست ها...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 94 پلاگین اتصال فعلا جومینا منتشر نکرده باید خریداری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) با سلام تیم جومینا در حال جستجو به دنبال سایت دارای درگاه بانک ملت میباشد. اگه از نظر شما مشکلی ندارد اطلاعات هاستینگ خود را ارسال کنید تا درگاه بر روی هاست شما نوشته شود. موفق باشید. ......................................................................................... یه مژده به دوستان بدم که کامپوننت پرداخت جهان پی و پارس پال برای جوم شاپینگ رو آماده کردم و در دست انتشار در سایت جومینا است. همچنین الان هم در حال آماده سازی درگاه بانک ملی هستم /////////////////////////////// مثل اینکه آقای میری هم پارس پال رو نوشتند ) دو تا پارس پال داریم ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghavami 0 ارسال شده در مهر 94 باسلام و عرض ادب ضمن تشکر از زحمات همه دوستان تیم جومینا کامپوننت اتصال جومشاپینگ به درگاه بانک ملت (ویژه جوملا 3) که به تازگی زحمت کشیدید و روی سایت جومینا بارگذاری کردید رو نصب کردم ولی متاسفانه در زمان ورود به بخش ویرایش تنظیمات اتصال به درگاه ملت، با خطای زیر مواجه شدم: Fatal error: Call to undefined method JSFactory::getModel() in /home/topstep/public_html/components/com_jshopping/payments/pm_mellat/pm_mellat.php on line 33 اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. باسپاس با سلامتیم جومینا در حال جستجو به دنبال سایت دارای درگاه بانک ملت میباشد.اگه از نظر شما مشکلی ندارد اطلاعات هاستینگ خود را ارسال کنید تا درگاه بر روی هاست شما نوشته شود.موفق باشید..........................................................................................یه مژده به دوستان بدم که کامپوننت پرداخت جهان پی و پارس پال برای جوم شاپینگ رو آماده کردم و در دست انتشار در سایت جومینا است.همچنین الان هم در حال آماده سازی درگاه بانک ملی هستم///////////////////////////////مثل اینکه آقای میری هم پارس پال رو نوشتند )دو تا پارس پال داریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر