gamentech 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان من کامپونت فروش پین و شارژ جومینا وقتی مینصبم و توی کامپونت میرم اینو مینویسه درصورتی که sourceguardiaan هم نصبه مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 php خود را به 5.3 تغییر دهید در صورتی که در cpanel این امکان وجود ندارد به مدیریت هاستینگ اطلاع دهید. 1 واکنش ها : gamentech نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gamentech 0 ارسال شده در مرداد 94 php خود را به 5.3 تغییر دهید در صورتی که در cpanel این امکان وجود ندارد به مدیریت هاستینگ اطلاع دهید. نمیشه کاری ک رد روی همون نسخه جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 فعلا این امکان وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fardad_online 0 ارسال شده در آذر 94 یک فکری در این مورد کنید! قالبم با نسخه های پایین PHP کار نمیکنه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما اگر می خواهید تست کنید می تونید اینجا تست کنید http://j3demo.smh-miri.ir/ اما اگر قصد استفاده دارید می تونید نسخه تجاری این افزونه رو خریداری کنید که در نسخه تجاری سعی میشه این مشکل نسخه php برای شما حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zloverx 0 ارسال شده در دی 94 سلام دوستان من موفق به دانلود نمیشم.لینک خرابه میشه ادرس لینک درست رو بذارین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 درود بر شما از اینجا دانلود کنید : http://smh-miri.ir/all-extensions/file/pincode-component-joomla.html?id=2 1 واکنش ها : zloverx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zloverx 0 ارسال شده در دی 94 متاسفانه از این لینک هم نتونستم دانلود کنم.البته با سیستم های مختلف هم چک کردم. میشه برام ایمیل کنید؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir59 0 ارسال شده در دی 94 سلام دوستان من کامپونت فروش پین و شارژ جومینا وقتی مینصبم و توی کامپونت میرم اینو مینویسه درود بر شما اگر می خواهید تست کنید می تونید اینجا تست کنید http://j3demo.smh-miri.ir/ اما اگر قصد استفاده دارید می تونید نسخه تجاری این افزونه رو خریداری کنید که در نسخه تجاری سعی میشه این مشکل نسخه php برای شما حل بشه درصورتی که sourceguardiaan هم نصبه مشکل از کجاست؟ سلام اگر مشکلی با پی اچ پی ورژن جدید نداشته باشه ازکجا میتونیم خریداری کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 سلام اگر مشکلی با پی اچ پی ورژن جدید نداشته باشه ازکجا میتونیم خریداری کنیم ؟ درود بر شما با اینمیل بنده در تماس باشید miri.joomina@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 متاسفانه از این لینک هم نتونستم دانلود کنم.البته با سیستم های مختلف هم چک کردم. میشه برام ایمیل کنید؟ ممنون درود بر شما مجدد چک کنید اگر بازم نتونستید دانلود کنید ایمیل تون رو بدید بنده ارسال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر