setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام من ورژن جوملام رو از 2.5 به 3 ارتقا دادم ولی متاسفانه افزونه قبلی زرین پال دیگه روش کار نمیکنهاز چندتا سایت مثل جومینا هم افزونه مربوط به اتصال rsform به زرین پال جوملا 3 رو گرفتم ولی وقتی روی هاست نصب میکنم دیگه محتویات سایت به کلی از بین میره و دوباره باید از CPanel پلاگین رو دستی پاک کنم تا درست بشه لطفا هرچه سریعتر کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 دوستان عزیز من فهمیدم که مشکل از نسخه php هستش چون روی هاست یکی از دوستان که ورژنش 5.4.44 هستش عمل میکنه ولی روی php من که 5.3.29 هست عمل نمیکنه لطفا به من بگین چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 94 با سلام بعید میدونم که اشکال از نسخه php باشه اینکه فرمودید ، محتویات سایت به کلی از بین میره ، یعنی چی ؟ منظورتون اینه که صفحه سفید میشه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 آره صفحه سفید میشه و دیگه حتی وارد قسمت مدیریت هم نمیشه اینم لینکش salam2020.ir/joomla3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 از فایل configuration.php مقدار error_reporting را روی maximum تنظیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام این پیغام ظاهر میشه Fatal error: Call to undefined method RuntimeException::get() in /home/salam2020/public_html/joomla3/templates/yoo_master/error.php on line 20 وقتی yoo_master رو پاک کردم شد این پیغام Fatal error: Uncaught exception 'InvalidArgumentException' with message 'Could not find template "yoo_master".' in /home/salam2020/public_html/joomla3/libraries/cms/application/site.php:537 Stack trace: #0 /home/salam2020/public_html/joomla3/libraries/legacy/error/error.php(785): JApplicationSite->getTemplate() #1 /home/salam2020/public_html/joomla3/plugins/system/redirect/redirect.php(64): JError::customErrorPage(Object(InvalidArgumentException)) #2 [internal function]: PlgSystemRedirect::handleError(Object(InvalidArgumentException)) #3 {main} thrown in /home/salam2020/public_html/joomla3/libraries/cms/application/site.php on line 537 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) چرا yoo_master رو پاک کردید؟؟؟؟ ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 افزونه رو غیرفعال کنید و با قالب دیگه ای تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 اصلا قالب سایت من yoo_master نیست خوب !!! جالبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 البته الان دوباره yoo_master رو برگردوندم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 قالب رو عوض کردم این شد ارورش Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.4.44 of PHP. Please contact the author of the script regarding this problem. Error code [07] in /home/salam2020/public_html/joomla3/pedram/plugins/system/rsfpzarinpal_z/rsfpzarinpal_z.php on line 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 گفتم که میگه به خاطر نسخه php هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 گفتم که میگه به خاطر نسخه php هستش با سلام دوست عزیز Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.4.44 of PHP این ارور مربوط به این میشه که نسخه سورس گاردینی که روی سرور شما نصبه با نسخه php شما سازگاری نداره و به احتمال زیاد نسخه سورس گاردین نصبی شما به php جدید تری نیاز داره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوست عزیز Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.4.44 of PHP این ارور مربوط به این میشه که نسخه سورس گاردینی که روی سرور شما نصبه با نسخه php شما سازگاری نداره و به احتمال زیاد نسخه سورس گاردین نصبی شما به php جدید تری نیاز داره! خوب باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 به مدیر سرور تون بگید که نسخه جوملا رو به 5.3 تغییر بدند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 به مدیر سرور تون بگید که نسخه جوملا رو به 5.3 تغییر بدند. نسخه جوملا؟ جوملا که تا 3 بیشتر نیومده!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 ببخشید از بس درگیرم این چند وقته اشتباه زیاد مینویسم منظورم نسخه php هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 ببخشید از بس درگیرم این چند وقته اشتباه زیاد مینویسم منظورم نسخه php هست بنظر من باید به یه نسخه ای تغییر پیدا کنه که سورس گاردین 5.3 روش نصب بشه البته اگر آلمان باشه از داخل cpanel یه گزینه ای داره به نام تغییر نسخه php که از اونجا خودتون میتونید نسخه php رو تغییر بدین اگر نشد باید از مدیر سرورتون بخواید براتون تغییر بده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 بنظر من باید به یه نسخه ای تغییر پیدا کنه که سورس گاردین 5.3 روش نصب بشه البته اگر آلمان باشه از داخل cpanel یه گزینه ای داره به نام تغییر نسخه php که از اونجا خودتون میتونید نسخه php رو تغییر بدین اگر نشد باید از مدیر سرورتون بخواید براتون تغییر بده! مدیر میگه نمیشه php رو به عقب برگردونم حالا چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 دوستان ببینید الام مدیریت سرور به من این پیام رو داده با سلامشما فرمودین:دوست عزیز Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.4.44 of PHP این ارور مربوط به این میشه که نسخه سورس گاردینی که روی سرور شما نصبه با نسخه php شما سازگاری نداره و به احتمال زیاد نسخه سورس گاردین نصبی شما به php جدید تری نیاز داره!همانطور که در اطلاعات php مشخص است:نسخه SourceGuardian10.1 می باشد.در سایت سورس گاردین نیز به این نکته اشاره شده است:که(PHP versions from 4.3.x PHP to 5.6.x are fully supported)یعنی نسخه php سرور را پشتیبانی میکند، بنابراین مشکلی در این زمینه وجود ندارد.هیچ کدام از مشتری ها نیز گزارشی مبنی براین مشکل نداشتند.باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز قبلا راجع به این ارور بارها بحث شده و در نهایت با تنظیم پی اچ پی روی نسخه 5.3 مشکل برطرف می گردد. در صورتی که مدیریت هاستینگ شما میگویند امکان بازگشت وجود ندارد یعنی اطلاعات کافی در این زمینه ندارند. بهتر است از هاستینگ های قوی تری استفاده کنید پیشنهاد تیم جومینا ، جومینا هاست می باشد زیرا نسخه php 5.3 سازگار با افزونه های منتشر شده جومینا ارائه می دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setokaiba1899 0 ارسال شده در مرداد 94 دوست عزیز قبلا راجع به این ارور بارها بحث شده و در نهایت با تنظیم پی اچ پی روی نسخه 5.3 مشکل برطرف می گردد. در صورتی که مدیریت هاستینگ شما میگویند امکان بازگشت وجود ندارد یعنی اطلاعات کافی در این زمینه ندارند. بهتر است از هاستینگ های قوی تری استفاده کنید پیشنهاد تیم جومینا ، جومینا هاست می باشد زیرا نسخه php 5.3 سازگار با افزونه های منتشر شده جومینا ارائه می دهد. الان اگه من بخوام از شما هاست بگیرم آدرس سایتم عوض میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 سلام شما از من هاست نمیگیرید از آقای فرحزادیان هاست می گیرید. خیر آدرس عوض نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر