MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان میخواستم بدونم کسی قالب ایمیل html سازگار با زبان mailchimp یا جوملا داره؟ اگر برام ارسال کنید ممنون میشم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان میخواستم بدونم کسی قالب ایمیل html سازگار با زبان mailchimp یا جوملا داره؟ اگر برام ارسال کنید ممنون میشم! کامپوننت ای سی میلینگ را دانلودونصب کن /قالب های خوبی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 کامپوننت ای سی میلینگ را دانلودونصب کن /قالب های خوبی داره ممنون اما من نیاز به یه قالب html راست چین یا rtl ترجیحا با پشتبانی از mailchimp نیاز دارم نه کامپوننت!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 94 ممنون اما من نیاز به یه قالب html راست چین یا rtl ترجیحا با پشتبانی از mailchimp نیاز دارم نه کامپوننت!!! اچ تی ام ال های قالب های اون کامپوننت و بردار دیگه برادر 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر