msabzali22 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام خدمت دوستان بنده قالبی دارم که اسلادبار راست دارد میخوام به اندازه ی همان اسلاید بار در سمت چپ برای گذاشتن بنر داشته باشم از هر دری وارد شدم موفق نشدم لطفا کمک کنید. ادرس سایت www.bazarenghlab.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید آیا میخواهید عرض قسمت آگهی - نیازمندی - خرید و فروش و عرض قسمت پیشنهاد ما کم شود؟ ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msabzali22 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام و خسته نباشید آیا میخواهید عرض قسمت آگهی - نیازمندی - خرید و فروش و عرض قسمت پیشنهاد ما کم شود؟ نه اندازه اونها ثابت باشه فقط عین سایدبار راست رو در سایدبار چپ داشته باشم. میخوام به قالبم موقعیت lleft را بگذارم به صورت یک ستون جدید در سمت چپ. چطور اینکار را بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 خوب مگه از جومینا بسته رو خریداری نکردید از خود جومینا درخواست پشتیبانی کنید چون این مورد نیازمند تغییرات بسیاری است و کسی برایتان رایگان انجام نمیدهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msabzali22 0 ارسال شده در مرداد 94 اگه قرار بود کمکم کنن که دیگه لزومی نداشت اینجا مطرح کنم. به حرحال ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 ببینید تغییرات زیادی لازم داره برای همین تنها روش حل مشکلتون تماس با سامانه پشتیبانی از کاربران جومینا است sos110.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر