naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 با سلام خدمت شما دوست های خوب جومینایی دوستان کسی پلاگینی داره که در پایین بعضی مطالب بشه امکان نظر دادن رو به کاربرای سایت داد ؟ :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام در jxcomments شما می توانید بخشها و مجموعه هایی را که می خواهید در آن نظر دهدی فعال باشد انتخاب کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام تا جایی که یادمه بعد از نصب بسته jcomments زیر ادیتور دکمه ی اضافه میشه که میشه نظر برای اون مطلب رو فعال یا غیره فعال کرد. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 من نصب کردم پلاگین رو هم فعال کردم و مطالبم رو هم بخش بندی کردم ولی پایین ادیتور دگمه برای افزودن نظرات نداده،چه باید کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در فروردین 90 من نصب کردم پلاگین رو هم فعال کردم و مطالبم رو هم بخش بندی کردم ولی پایین ادیتور دگمه برای افزودن نظرات نداده،چه باید کرد ؟ دوست عزیز اگر جی کامنت را به درستی نصب کرده باشید زیر ادیتور دو دکمه به نام انگلیسی "جی کامنت آف" و "جی کامنت آن" ظاهر می شود که یکی از طرق افزودن یا زدودن فرم نظر خواهی در ذیل مطالب است. البته شما باید پارامترهای کامپوننت را نیز بدرستی تنظیم کنید تا جی کامنتی مرتب داشته باشید. اگربه نسخه ی فارسی خوبی از این کامپوننت و دیگر الحاقاتش دسترسی ندارید، پشنهاد می کنم چند روزی صبر کنید تا آخرین نسخه ی 100% فارسی آن (2.0.2) + آخرین نسخ الحاقات فارسی اش را منتشر کنم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر