mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 94 باسلام من نیاز به یک ماژول اسلایدشو در سایت دارم.با وقتی سطح دسترسی روی 777 باشه به راحتی اجرا میشه ولی همینکه میشه 755 دیگه نشون داده نمیشه ممنون میشم کمک کنید چکار کنم من ده ها ماژول نصب کردم ولی نشد ممنون میشم کمک کنید البته یک نکته اینکه من اسلایدشو rak را هم در سایتم دارم که بدرستی کار میکنه نکته دیکه اینکه ماژول را دارم در یک محتوا نشون میدم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 باسلام من نیاز به یک ماژول اسلایدشو در سایت دارم.با وقتی سطح دسترسی روی 777 باشه به راحتی اجرا میشه ولی همینکه میشه 755 دیگه نشون داده نمیشه ممنون میشم کمک کنید چکار کنم من ده ها ماژول نصب کردم ولی نشد ممنون میشم کمک کنید البته یک نکته اینکه من اسلایدشو rak را هم در سایتم دارم که بدرستی کار میکنه نکته دیکه اینکه ماژول را دارم در یک محتوا نشون میدم ممنون میشم از چه ماژولی استفاده می کنید؟ در ضمن کامپوننت ویدجت کیت "جعبه ابزار جومینا" امتحان کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر