m4hdi 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام خدمت دوستان عزیز من دونبال قالب مناسب برای سایتم تو لوکال هستم اما متاسفانه قالبهایی رو که از این سایت یا سایتای دیگه میگیرم یا نصب نمیشه بدون هیچ اخطاری یا وقتی نصب میشه کامل نیستد. به طور مثلا یه قالب دانلود کردم 30مگ اما وقتی میرفتم برای نصب زیپ بروی افزونه ها هیچ اخطاری نمیداد نصب هم نمیشد فایل بخصوصی رو باید نصب کنم؟ اسم قالب zo2-hallo این عکس از محتویات فایل زیپ هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 به انجمن جومینا خوش آمدید اون قالبی که میگین ۳۰ مگ حجمش بوده قالب نبوده بلکه بسته آسان نصب (quick start) بوده باید اونو اکسترکت کنید توی یه پوشه و همانند جوملا نصبش کنید. یعنی اون خودش یه جوملا هست و باید نصب بشه بعد از نصب خودش قالب رو درونش داره 1 واکنش ها : m4hdi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dilankish 0 ارسال شده در مرداد 94 مرسی از راهنماییت عزیز. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر