mohammad_asg 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام من قصد دارم با افزونه all share vide یک سایت ارشیو ویدیو مانند اپارات درست کنم زمانی که من لینک ویدیو رو در قسمت ویدیو افزونه قرار میدم در سایت ویدیو نمایش داده نمیشه و ارور netstream.play.streamnotfoundنمایش داده میشه من وقتی لینک دانلود اپارات رو به جای لینکم قرار میدم همه چی درسته و ویدیو پخش میشه با فرمتmp4وflvرو سرور اپلود میکنم .رو دوتا سرور مختلف هم امتحان کردم نتیجه همین بوده ولی لینکا سالمن می تونم اونارو دانلود یا با html5 پخش کنم لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 94 الان دقیقا حضورذهن ندارم /خیلی وقت پیش با این افزونه کارمی کردم .الانم نصب شدشو ندارم که نگاه کنم یادم بیاد .ولی تا اونجا که یادمه این افزونه یک قسمت داره که فرمت های قابل پخش و می تونی تنظیم کنی/ضمنا احتملا فقط لینک مستقیم قبول می کنه / یا لینک توکار /مثل لینک های تو کاری که ترنبیت میده این چند مورد تست و امتحان کن ببین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_asg 0 ارسال شده در مرداد 94 مرسی از راهنمایتوم mime پسوند های ویدیو رو تو cpanel عوض کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر