onsuye abadiyat 1 ارسال شده در مرداد 94 سلام با استفاده از Maximenu CK یه منو ساختم اما زیر منو ها رو نشون نمی ده . منو مشکلی نداره چون قبلا زیر منو ها کاملا نشون داده می شدن و درست بودن اما از وقتی این ماژول رو نصب کردم این مشل رو دارم امکان داره منو راهنمایی کنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 94 با سلام اگه از تنظیمات مطمعن هستید دمو بدید تا من یا دوستان دیگه راهنمایتون کنیم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onsuye abadiyat 1 ارسال شده در مرداد 94 سایت رو لوکال هستش . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onsuye abadiyat 1 ارسال شده در مرداد 94 یه چیز جالب اینکه وقتی منو عمودی باشه زیر منو ها رو نشون می ده اما وقتی افقی هست نشون نمی ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 یه چیز جالب اینکه وقتی منو عمودی باشه زیر منو ها رو نشون می ده اما وقتی افقی هست نشون نمی ده منم همین مشکل را داشتم. جای مازول رو عوض کن درست می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onsuye abadiyat 1 ارسال شده در مرداد 94 درسته الآن که جاش رو عوض کردم ، زیر منو ها باز شد . ممنون . اما من می خوام همون جای قبلی باشه . چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 درسته الآن که جاش رو عوض کردم ، زیر منو ها باز شد . ممنون . اما من می خوام همون جای قبلی باشه . چیکار کنم؟ من خودم با این مشکل مواجه شدم خیلی هم گشتم ولی به جوابی نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onsuye abadiyat 1 ارسال شده در مرداد 94 ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما اولین چیزی که در این مشکل به ذهن آدم میرسد این است که در موقعیتی که باز نمی شود یه سری استایل هایی نوشته شده که روی استایل های ماژول تاثیر منفی داره پس اگر موقعیت رو عوض کنید اون استایل های منفی تاثیر خودشون رو از دست میدن 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onsuye abadiyat 1 ارسال شده در مرداد 94 این عکس منو هستش . فکر می کنم زیر منو ها موقع باز شدن می رن زیر اسلاید شو اگر اینطور باشه با z-index می شه مشکلش رو حل کرد . منتها من هر جا z-index v رو می ذارم جواب نمی ده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) position رو هم absolute می کنید؟ ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onsuye abadiyat 1 ارسال شده در مرداد 94 بله اما بازم تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onsuye abadiyat 1 ارسال شده در مرداد 94 می خوام یه منو مثل این منو بسازم . هیچ افزونه دیگه ای که بشه باهاش همچین مگا منویی ساخت می شناسین؟ 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 بله اما بازم تغییری نکرد باید سایت رو بیارید روی لوکال بله! لطفا اسپم ارسال نکنید با عرض پوزش مخفی شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onsuye abadiyat 1 ارسال شده در مرداد 94 از اولش هم رو لوکال بود . امکان داره مشکل از تداخل جی کوئری باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 ببخشید اشتباه نوشتم باید روی هاست منتقل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 باید سایت رو بیارید روی لوکال لطفا اسپم ارسال نکنید با عرض پوزش مخفی شد. آقا اسپم نفرستادم که ایشون گفته بودن "می خوام یه منو مثل این منو بسازم . هیچ افزونه دیگه ای که بشه باهاش همچین مگا منویی ساخت می شناسین؟" منم گفته بله میشناسم چرا میزنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 آقا اسپم نفرستادم که ایشون گفته بودن "می خوام یه منو مثل این منو بسازم . هیچ افزونه دیگه ای که بشه باهاش همچین مگا منویی ساخت می شناسین؟" منم گفته بله میشناسم چرا میزنید؟ بله خالی میشه اسپم باید افزونه رو هم قرار بدید. 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam145 0 ارسال شده در شهریور 94 بله خالی میشه اسپم باید افزونه رو هم قرار بدید. سلام خسته نباشین من این مازول و نصب کردم ولی با راست چین شدنش مشکل دارم و در ضمن میخوام ی منویی مثل منویی که دوستمون گفتن طراحی کنم میشه راهنمایی کنین؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر