MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام ببخشید دوستان میخواستم بدونم روی چه نسخه ای از زمپ تمامی نسخه های جوملا به درستی کار می کنند و لودر سورس گاردین هم بروی آن نصب می شود. ممنون میشم راهنمایی کنید اگر امکان داره لینک دانلود رو هم قرار بدید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما پیشنهاد بنده ومپ است نسخه 2.2 ان را نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما پیشنهاد بنده ومپ است نسخه 2.2 ان را نصب کنید استاد این نسخه را دارم بر روی ویندوز 8.1 اجرا نمی شود هم اکنون از نسخه 2.5 استفاده می کنم اما سورس گاردین بر روی آن کار نمی کند و با اروری مبنی بر این که نسخه php سازگار نیست روبرو میشوم و در زمپ 5.6 هم همین گونه است اگر میشود نسخه ای از زمپ را معرفی کنید. راستی استاد نحوه انتشار قالب های دست ساز در جومینا به چه صورت است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلام وخسته نباشید با بررسی هایی که خودم روی نرم افزار های شبیه ساز سرور مجازی داشتم طی چندین نرم افزار مانند نرم افزار های: Xampp Server Wamp Server Ampps Easyphp Uniform Server نرم افزارهایی که با نسخه جوملا 3 ساز گار بود اینها بودند: Ampps Wamp Server Uniform server نرم افزار Wamp مشکل نصب روی ویندوز های Xp و 8 خیلی زیادی داشت و زیاد ازش راضی نبودم نرم افزار Uniform Server امکاناتش یکم ضعیف هست ولی خوبیش اینه که میتونید حتی روی فلش هم بریزید و روی هر سیستمی جابه جا کنید. در حقیقت Portable هست. ولی بهترین نرم افزار از نظر من Ampps بوده که هیچ مشکل تا بحال با هاش نداشتم نه مشکل نصب نه مشکل افزونه های کد شده نه مشکل گیر کردن جوملا تو مرحله نصب نه مشکل سرعت و.... بنابر این به شما پیشنهاد می کنم از نرم افزار Ampps استفاده کنید. فقط دقت کنید توی مرحله نصب همیشه توی Xampp و Wamp و .... نام کاربری root بود و پسورد نداشت ولی در نرم افزار Ampps نام کاربری root هست و پسورد mysql موفق باشید یا حق ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 سلام وخسته نباشید با بررسی هایی که خودم روی نرم افزار های شبیه ساز سرور مجازی داشتم طی چندین نرم افزار مانند نرم افزار های: Xampp Server Wamp Server Ampps Easyphp Uniform Server نرم افزارهایی که با نسخه جوملا 3 ساز گار بود اینها بودند: Ampps Wamp Server Uniform server نرم افزار Wamp مشکل نصب روی ویندوز های Xp و 8 خیلی زیادی داشت و زیاد ازش راضی نبودم نرم افزار Uniform Server امکاناتش یکم ضعیف هست ولی خوبیش اینه که میتونید حتی روی فلش هم بریزید و روی هر سیستمی جابه جا کنید. در حقیقت Portable هست. ولی بهترین نرم افزار از نظر من Ampps بوده که هیچ مشکل تا بحال با هاش نداشتم نه مشکل نصب نه مشکل افزونه های کد شده نه مشکل گیر کردن جوملا تو مرحله نصب نه مشکل سرعت و.... بنابر این به شما پیشنهاد می کنم از نرم افزار Ampps استفاده کنید. فقط دقت کنید توی مرحله نصب همیشه توی Xampp و Wamp و .... نام کاربری root بود و پسورد نداشت ولی در نرم افزار Ampps نام کاربری root هست و پسورد mysql موفق باشید یا حق راستی استاد نحوه انتشار قالب های دست ساز در جومینا به چه صورت است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 استاد اگر نسخه برنامه را هم بگید خیلی عالی میشود با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 من 3.2 استفاده می کنم ولی فکر کنم روی تمامی نسخش سازگار باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر